Oğuzhan sonuçtan çok memnun

Turkcell Flowq Gncytnk Sınavları Sistem Yavaşlığından Uygulamadan Atıyor.

07 Mayıs 2023 22:56
Oğuzhan'ın Teşekkür Mesajı
“1 Saat önce FlowQ'ya göndermiş olduğum mesaj ile aldığım yanıtı iletiyorum. Sürenin uzatıldığı söylendi. Teşekkür ederim ilginize.”

Merhabalar gncytnk kapsamında Turkcell'in 7 Mayıs 2023 23:59'a kadar girebileceğim sınava flowq yetenek sınavına İngilizce ve Genel Yetenek testlerini sonuna yaklaştım yaklaşık 2 saattir sistem yavaşlığından dolayı testleri bitiremiyorum ve sürekli uygulamadan atıyor. Farklı telefonlar ile de denedim. Bundan 5-6 saat önce girmiş olduğum sınavlarda sorun yaşamazken yaklaşık 1.30 saattir sistemden atıyor ve sürekli program kendini durduruyor. Bazı kameralı sınavlara giriş hakkım son 2 giriş hakkım var fakat sistem yavaşlığından dolayı attığı için sınavım iptal olur diye giremiyorum. Lütfen bu konuda gereğinin yapılmasını arz ediyorum. Ayrıca programda ss almak ve video çekmek yasak olduğu için kullanamıyorum.

profile profile profile
07 Mayıs 2023 22:56 (Şikayetten 1 dakika sonra)

07 Mayıs 2023 23:05

Bununla ilgili girişte speedtest'ten internet hızımı görebilirsiniz. Farklı telefonlar ile de denedim. Lütfen bu program benim için çok önemli. Hala girmeye çalışıyorum sürekli uygulamadan atıyor.

07 Mayıs 2023 23:11

Anlık olarak flowq uygulaması bakıma girdi. Bilmiyorum bu sebepten kaynaklıda olmuş olabilir. Mağdurum bu konuda lütfen yardımcı olur musunuz?

07 Mayıs 2023 23:25

Burada da giriş yapılmıyor sistem gitti sanırım.

07 Mayıs 2023 23:36
Turkcell Flowq Gncytnk Sınavları Sistem Yavaşlığından Uygulamadan Atıyor.

Lütfen bu konuda yardımcı olun.

08 Mayıs 2023 02:48

10 Mayıs 2023 12:52

Değerli Müşterimiz, Talebinizin sonuçlanmasına çok sevindik. Bilgi verdiğiniz için teşekkür ederiz. :) Yaşadığınız teknik aksaklıkla ilgili [email protected] adresine mail göndererek destek alabilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

Yağmur
Yağmur

Merhaba, nasıl bir çözüm sundular acaba?

Esım Geçişi Sonrası Kilitli Sim Ve Kapalı Hat Sorunu

Zeynep
15 Mart 14:18

Sim Kart Üzerinden Arama Yapamama Ve Danışmanın Çözüm Sunamaması

İbrahim
16 Mart 18:02
Ziya sonuçtan hiç memnun değil

ESIM Aktif Değil, Hattımı Kullanamıyorum

09 Mart 13:58