Erdal sonuçtan hiç memnun değil

Yanıltıcı Bilgilendirme Ve Haksız Cayma Bedeli Şoku

Yanıltıcı Bilgilendirme Ve Haksız Cayma Bedeli Şoku
16 Aralık 2024 18:38

Türk Telekom bana eksik bilgi vererek beni mağdur etti.

Taahhüdümün bitmesine daha 6 ay kala arandım ve paketim yenilendi. Arandığım için taahhüdümün bir sonraki ay biteceğini düşünüyordum sormadım. Telefonu kapattıktan sonra kontrol ettiğimde taahhüdümün bitmesine 6 ay kaldığını öğrendim. Telefonda herhangi bir bilgi verilmemişti. Hemen geri aradım ve iptal etmek istediğimi söyledim bu ay sonuna kadar beklemem gerektiği söylendi. İçinde bulunduğum ayın tüm fatura bedeline ek olarak kalan 12 günü de ekstra yeni fatura üzerinden ödedim. Sebebini sorduğumda 15 günü geçtikten sonra bu tüm ayı ödemek zorunda olduğumu ve kalan günleri de yeni faturaya geçildiği için onu da ödemem gerektiği söylendi. Ona da tamam dedim. Fakat bugün cayma bedelimi kontrol ettiğimde 3597.31 lira olduğunu gördüm. Sebebini öğrenmek için aradım. Müşteri temsilcisi bana garip bir üslupla bunun önceki taahhütten cayma bedeli olduğunu söyledi. Benim anlamadığım bir saçmalık var şu an eski faturamda değilim. Ama bunun taahhüdü hala neden üzerimde diyorum ki ben bu faturadan öncekine dönmek istiyorum. Dönemezsin o zaman taahhüt iptal edilsin o da yok bana asla bir çözüm sunulmuyor.

25 Temmuz 2024 23:59
Türk Telekom Un Taahhüt Uyanıklığı
Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

Süleyman
28 Ağustos 2023 20:09
Türk Telekom Tarafından Oyuna Getirildim
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

20 Eylül 2025 16:51
Seda sonuçtan hiç memnun değil

11 Ağustos 2023 17:47
Türk Telekom'un Kalitesiz Hizmetinin Bedelini Ödemek