23 Aralık 2023 21:23

Türk Telekom ev interneti aldık. 35 Mbps paket ile akşam olduğunda sürekli kopmalar yaşanıyor ve internet hızı düşüyor. Online uygulamadan giriş yaparak hız testi yaptığımızda download hızı 1,9 Mbps olarak ölçüldü, upload ise 0 çıktı. Bu sorunun çözümü için 'paketinizi yükseltin' şeklinde bir cevap verildi. Fakat sorun, zaten 35 Mbps hizmet almak üzere sözleşme yapmamız. Gerçekten pişmanlık duyuyorum ve yapmış olduğum hız testi sonuçlarını, ekran görselleriyle birlikte Hakem Heyeti'ne sunacağım. Ankara'nın merkezinde olmamıza rağmen internet hizmetinden memnun değiliz. Akşam saatlerinde çoklu sistem kullanımı mı var, yoksa bir binaya fazla kullanıcı mı bağlı ki sürekli internet kopuyor? Saniyede bir ekran donuyor ve bu durumdan bıktık. Şikayet onay sayfası bile gelmiyor, iki saattir yazıyoruz ama 'kaydet' butonu çıkmıyor. Şikayet etmek için kavimler göçünden mi başlamalıyız anlatmaya? Saçma bir yöntem bu. Bir sorunu bildirebilmek için neredeyse makale yazmak zorunda kalıyoruz. Yeter artık, bu nedir? 'Devam et' butonu hala çıkmıyor. Kimi şikayet edeceğimizi bilemiyoruz, 'şikayet var' sayfası iyice anlaşılmaz bir hale geldi ve 'devam et' butonu hala aktif değil. Yazdıkça yazıyoruz.

Hayati sonuçtan çok memnun

01 Nisan 2024 14:50
Türk Telekom Parasını Ödediğim Hizmeti Verin Lütfen
Sadık sonuçtan hiç memnun değil

23 Eylül 2023 22:57

21 Ocak 2024 12:15
Türk Telekom Ev İnternet Hizmetinde Yaşanan Hız Ve Bağlantı Sorunları
Özgür sonuçtan hiç memnun değil

14 Kasım 2023 12:45

Türk Telekom Kategorileri