Türk Telekom Evde İnternet Kurulumunda Sürekli Ertelemeler Ve İletişim Sorunları

15 Kasım 2024 23:06

Türk Telekom evde internet başvurum 12 Kasımda 4440375 numarası ile gerçekleşti. Dijital Kurye ile 13 Kasım için randevu oluşturuldu ve yaşanan yoğunluk sebebi ile 14 kasıma ertelendi. Dijital Kurye geldi. Perşembe günü ve mesajla kurulum için Randevu günü verildi. 14 Kasım da verilen randevu saati 13.30 ile 18.00 saatleri arasında idi ve yine hiçbir yetkili aramadı. Ve gelmedi. Türk Telekom çağrı merkezi ise telefon numaram sistemlerinde olmadığı için ulaşılamadığını söyledi. Peki bunca kayıt esnasında istenen numara sorgusu veya ikinci bir numara niye var. Hepsi bir kenara ben bu rezervasyon mesajlarını dumanla veya gökyüzüne yazılan bir yazı ile mi edindim. Sonra sistemlerinde numaramı güncelledim. Sonra yeni rezervasyon yaptık ve 13.30 dan 18.00 kadar olan rezervasyon 18.00 ile 21.00 saatleri arasına aktarıldı. Bense evde mahsur bekliyorum. Gelinmeyecekse bilgilenmek istiyorum. Parasıyla işlem yaptırıyorum camiye halı veriyorlar sanki. Üstelik İstanbul Küçükçekmece'de ikamet ediyorum. Konum bilinmeyen bir bölge veya yoğun bir bölge asla değil. Yetkililer, ekipler artık yoruldum bir netice bekliyorum.

M. Yln sonuçtan hiç memnun değil

18 Kasım 2024 23:54

12 Şubat 2025 19:30