Kasım sonuçtan hiç memnun değil

24 Nisan 2024 01:12

15.03.2024 tarihinde vefat nedeniyle babama ait olan hattı kapattırmak için bireysel kapattırma formunu Türk Telekom bayisinde imzaladım. Bayideki çalışan daha sonra son fatura çıkacağını vefat nedeniyle cayma bedeli yansıtılmayacağını ama yine de ödemeden önce kontrol etmemi istedi. Ben de belli bir süre sonra ödemek için kontrol ettiğimde son faturanın çıktığını ama cayma bedeli yansıtıldığını gördüm ve iptal ettirmek için aynı bayiye gittim. Onlar da kendilerinin iptal edemeyeceğini ifade ederek Aksaray il Telekom müdürlüğü'ne yönlendirdiler. Onlarda işi halledemeyip müşteri hizmetlerinden durumu düzeltebileceğimi söyledi. Müşteri hizmetleri de bana bir mail adresi vererek oraya mail atarak durumu düzeltmemi istediler. Biz de bu maili iptal başvuru formu ve bir dilekçe ile birlikte bayiden gönderdik. Fakat attığımız maile rağmen hala durum düzeltilmedi. Ben böyle sorumsuzluk görmedim hem Kendi hataları var düzeltmek için gerekli başvuruları yapmak için uğraşıp duruyoruz buna rağmen düzeltilmiyor. Ayıp değil mi ya siz müşteri ne olarak görüyorsunuz yani? Biz borcumuz kalmasın diye uğraşıp duruyoruz, siz hatanıza rağmen bizi uğraştırıyorsunuz.

Kasım
Kasım
26 Nisan 2024 06:24

Maalesef şu ana kadar herhangi bir geri dönüş olmadı

Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

Türk Telekom Hat Devir İşleminde Yaşanan Cayma Bedeli Ve İletişim Sorunları

Ayşegül
01 Ağustos 2025 14:25
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

21 Mart 2025 11:14
Makbule sonuçtan hiç memnun değil

23 Mayıs 2025 13:56

24 Mart 2025 17:07