Türk Telekom +90 (850) 484 2451 Numarası

11 Mart 2024 14:26

11 Mart 2024 tarihinde saat 13:09 da +90 (850) 484 2451 numarası tarafından arandım. Açtığımda telesekreter bir ses taahhüdümün sonlanmak üzere olduğunu yüksek fiyatlardan etkilenmemek için 1 e basmamı söyledi. Ev interneti kullandığım için 1 e bastım. Karşıma gerçek biri çıktı ve bana abonesi bile olmadığım Türk Telekom internet sağlayıcımın yakında taahhüt süresinin dolacağını, Digiturk ve internet paketi ile birlikte uygun bir fiyat üzerinden paketimin yenilenmesi gerektiğini söyledi. Kafam karıştı ancak abonelik benim üzerime olsa da ödemeleri ve paket yenileme kararlarını babamın aldığını söyledim. Beni 1 saat sonra tekrar arayacağını bu süre zarfında babamdan onay almam gerektiğini söyledi. Telefonu kapattıktan sonra e-devlet üzerinde aboneliklerimi kontrol ettim. TÜRKSAT Kablo Net kullanıcısı olduğumu teyit ettim. Arayan numara Şikayetvar sitesi üzerinde farklı numaralar üzerinden benzer şikayetler olduğunu gördüm. Numaranın güvenilir olmadığını anladıktan sonra şikayetimi buraya da yazmak istedim ki diğer vatandaşlar numara sorgulaması yaptığı zaman bu şikayete ulaşabilsinler.

İsmail
İsmail

+90 850 484 2951 numara beni aradı yüksek fatura gelmemesi için 1 basın dedi bende bastım kapattılar ne demek istediler acaba

24 Haziran 2023 14:06

18 Haziran 2023 12:34