Arif sonuçtan hiç memnun değil

TTNET Fiber Alt Yapıya Geçmeyenin İnternetini Kesiyor.

10 Eylül 2024 19:59

Yaklaşık 10 yıldır TTNET firmasından evde kullanmak için internet hizmeti almaktayım. Firma internet sağladığı hatları fiber hatlarla değiştirdiğinden dolayı bir hafta önce firmanın müşteri hizmetleri arayıp ücretsiz fiber alt yapıya geçiş için randevu oluşturmak istedi. Bende eylül ayı içinde müsait olmadığımı ekim ayı için randevu oluşturmak istediğimi söyledim. Ayrıca hafta içi değil cumartesi randevu benim için uygun olacağını belirttim. Müşteri hizmetlerindeki arkadaş 28 Eylül günü nü önerdi. Bende ay sonuna yakın diye kabul ettim. Bu görüşmeden yaklaşık 2 gün sonra 6 Eylül cuma günü altyapı değişimi yapacak arkadaş aradı. Bana 6 Eylül günün son altyapı değişim günü olduğunu söyledi. Bende ev dışında çalışmakta olduğum için müsait olmadığımı ve daha önceki konuşmayı anlattım. Arkadaş telefonu kapattı. Akşam saatlerinde eve geldiğimde internetin kesik olduğunu gördüm. İnternetim bugün 5 gün ve hala kesik ve TTNET bu kesik günlerin faturasını tabii ki alacak. Bu uygulama ne kadar doğru bir tavır. Bundan sonra neden kullanmak isteyim bu firmanın hizmetini. Bir an önce internet hizmeti açılmazsa abonelik iptaline gideceğim. Sonucu ne olursa olsun.

Arif
12 Eylül 2024 21:10

Bugün Türk Telekom müşteri hizmetlerini aradım. İnternet kesintisinin nedenini sordum. Bir açıklama yapmalarını istedim. Altyapı nedeniyle kesinti olduğunu 28 eylülde fiber altyapı geçişini yapana kadar internet kullanamayacağımı ama bu süreçte kullanamadığım hizmetin bedelini ödeyeceğimi gayet normal bir şey gibi söyledi. Aboneliğimi iptal edeceğimi söyledim ve kapattım.

Murat
22 Eylül 2024 16:05
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Fiber Altyapı Geçişinde Randevu Sorunları Ve Mağduriyet

Deniz