Recep sonuçtan hiç memnun değil

Tivibu Kurulumunda Büyük Hayal Kırıklığı

31 Aralık 2024 14:34

Yaklaşık 2 hafta önce İstanbul Esenyurt ilçesindeki evim için Tivibu aboneliği başlattım ve hâlâ kurulum için beklemekteyim. Günlerdir çağrı merkeziyle defalarca iletişime geçmeme rağmen ne sorunum çözüldü ne de aramamı cevaplayan arkadaşlar tarafından yardımcı olundu. Türkiye'nin her yerinde bu işlem sorunsuz bir şekilde ilerlemekteyken, Türkiye'nin en büyük şehrinde böyle bir hizmet ile karşılaşmak gerçekten çok büyük bir hayal kırıklığı oldu. Benim için. Bütün arama kayıtlarımı inceleyebilirler. Tarafıma kurulum için 6-7 defa randevu atandı. Kendim arayarak yeni bir kurulum randevusu da oluşturdum. Ancak hiçbir şekilde ne randevu tarihi ve saatinde ne de öncesi ve sonrasında iletişime geçilmedi. Çağrı merkezinin her seferinde yaptığı sadece beni dinlemek ve geçiştirmek oldu. Bir daha ne Tivibu kullanacağımı ne de herhangi birine tavsiye edeceğimi asla düşünmüyorum. Pişmanlıktan başka bir şey sunmadılar.

Recep
Recep
04 Ocak 2025 10:43

Gerçekten şaka gibi. 31 Aralık günü bu şikayeti yazdıktan sonra tekrar Müşteri Hizmetlerine ulaştım ve sonuç alamayacağımı anladığım an bütün aboneliğimi iptal etmek istedim. Bana ısrarla kurulum ile alakalı tek bir yardımı olmayan ekip arkadaşları 2 dakika içerisinde iptal işlemlerinin hepsini tamamladı. Aynı gün başka bir servis sağlayıcı ile görüşüp yeni bir abonelik aldım ve sadece 2 gün içerisinde, ki arada 01 Ocak da bulunmasına rağmen, kurulumum tamamlandı. Bugün Allah razı olsun Tivibu’dan arkadaşlar arayıp ilk defa kurulum için müsait olup olmadığımı soruyorlar. 😂 Bu hikayeden gerçekten anladığım tek bir şey var. Türk Telekom gibi bir firma Tivibu markasının Abonelik, Kurulum ve hatta Abonelik İptali işlemlerini ya kaydetmiyor, ya da kaydettikleri sistemlere işlemi yapan arkadaşlardan başka erişimi olan kimse yok.   Benim için durum komik bir anı biriktirmiş olmaktan öteye gidemedi. Hayretler içerisindeyim. Pişmanlığım ise katlanarak arttı. Sadece zaman kaybetmişim ve buna gerçekten üzüldüm.

Tivibu Uydu Kurulumunda Bir Haftadır Beklenen Çözüm Gelmedi

26 Ağustos 2025 14:33
Burak sonuçtan hiç memnun değil

19 Eylül 2025 13:53

18 Mayıs 2024 18:05
Ertuğrul sonuçtan hiç memnun değil

Ertuğrul
18 Ekim 2024 18:13