Necati sonuçtan hiç memnun değil

Sınırsız Sosyal Medya Paketi Çalışmıyor

20 Ekim 2024 15:58

Konakladığım yerde Wİ-Fİ'ye erişimim olmadığı için Türk Telekom'un sınırsız sosyal medya paketi içeren Selfy sınırsız 30 GB tarifesine geçtim. Ama tarifemde sınırsız sosyal medya özelliği çalışmıyor ve sosyal medya uygulamaları internetimi 30gb internetten yiyor. Türk Telekom'u aradığımda sorunu çözeceklerini söylediler ama sorun hala çözülmüş değil. En yakın zamanımda tarafıma ulaşılarak bu sorunun çözülmesini istiyorum. Ve internetim bittiği için de hattıma internet tanımlanmasını rica ediyorum. Kullanamadığım bir tarife için 500 TL ödüyorum şu anda

26 Kasım 2024 16:14

Hiçbir değişiklik yapmıyorlar ben en yakın zamanda tarife değiştirip kurtulacağım arkadaşlar.  Sosyal medya paketi olarak bahsettikleri şey asla sosyal medya paketi değil. Siz de bence cayma bedelinizi ödeyip kurtulun. Her ay cebinizden 500 TL gitmesinden iyidir.

Mücahit
Mücahit

Aynı durum benimde başıma geldi Türk Telekom'un müşteri hizmetleriyle görüştüm dedikleri şey şu: Instagram'da Reels izlerseniz, Instagram'da çıkan reklamları izlerseniz, Youtube.com'da videoyu 480p üzerinde izlerseniz ve Youtube.com'da çıkan reklamları izlerseniz Youtube.com'da short izlerseniz, TikTok'ta çıkan reklamları izlerseniz internet harcamasını kendi normal internetinizden yapar dediler. O kadar saçma bir şey ki. Ben sadece bu ay 60 GB internet harcadım sosyal medya, Youtube.com sınırsız olmasına rağmen bunlar dışında zaten bir şey kalmıyor internet yiyecek ama dedikleri şey ortada çözümde sunan yok bu tarifeye geçerken size söylenmesi gerekti ve sizinde bunu bilmeniz gerekti diyorlar. Türk Telekom'a geçtiğim için o kadar pişmanım ki anlatamam

Necati

Bir süredir bakıyorum ve Turkcell'in tarifeleri şu anda bu ay sonuna kadar en uygun olanlar. Ve en azından çoğu yerde çekiyor. TTNET'in herhangi bir yerde iyi çektiğine denk gelmedim. Bence değerlendirmeniz gereken çözüm bu çünkü TTNET herhangi bir çözüm sunmayacak.

Alperen
Alperen

Evet bende de aynı sorun var ben müşteri hizmetlerine bağlanamıyorum bile Turkcell den geçiş yaptım Türk Telekom'a ama gelen gidenin yerini aratmıyor

O zaman Vodafone'a geçin ama bir şekilde TTNET'ten kurtulun bence 😄

Alperen sonuçtan hiç memnun değil

15 Kasım 2024 22:33

29 Mart 2025 12:47
Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

23 Temmuz 2024 21:44

Türk Telekom Kategorileri