Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

Trendyol Ürünün Görseli Ayrı Modeli Ayrı

11 Kasım 2024 16:42
10 Kasım 2024 22:58

Ben devamlı bu kulaklıktan sipariş veren bir müşteriyim Dün tekrar sipariş vermek için girdiğimde ürünün modeli ile alakası olmayan başka bir model eklendiğini farketdim ve farkında olmadan sipariş verdim. Bu duruma yetkililer nasıl izin veriyor şaşırdım. Trendyol'un bu sonradan eklenen ürün varyantlarını kaldırmasını istiyorum zaten onay vermeleri çok saçma

Trendyol Fk Endeower Home Mağdur Edildim

10 Eylül 2025 16:31

Trendyolda Orijinal Diye Aldığım Converse Sahte Çıktı Mağazayı Şikayet Edemiyorum

12 Haziran 2025 19:34
trendyolda-orijinal-diye-aldigim-converse-sahte-cikti-magazayi-sikayet-edemiyorum-4.jpg
trendyolda-orijinal-diye-aldigim-converse-sahte-cikti-magazayi-sikayet-edemiyorum-2.jpg
trendyolda-orijinal-diye-aldigim-converse-sahte-cikti-magazayi-sikayet-edemiyorum-1.jpg

İzinsiz Trendyol Satışları Ve Marka Hakları İhlali

18 Şubat 13:36
Cihat sonuçtan hiç memnun değil

Satıcıdan Tehdit, Trendyol’da Güvenlik Açığı

10 Şubat 18:38