Oya sonuçtan hiç memnun değil

Trendyol Spor Ayakkabı Satın Aldığım Platformun Ürün İncelemesi Ve İade Süreci Hakkındaki Şikayetim

03 Ocak 2024 17:30

Trendyol Ayaz sport tan almış olduğum Nike marka ayakkabı 20 günde yanlardan açma yaptı. Trendyol'dan inceleme ve iade talep ettim. 21 iş günü içerisinde cevap evrileceği söylenmesine rağmen 30 günde cevap verildi. Firma tarafından servise gönderildiği ve tüketici hatası denildi. Ürün bana gönderildi. Ama ne servis raporu ne de başka bir belge yoktu. Hem Trendyol dan hem de firmadan defalarca rapor istememe rağmen gönderilmedi. Firma size ürün ile gönderdik diyor. Ama böyle bir belge gönderilmedi. O zaman e mail olarak atın tekrar talebime rağmen hayır deniliyor. Ayrıca orijinal bir Nike ayakkabı böyle 20 günde açma yapmaz bu ürünün orijinal olmadığını iddia etmeme rağmen bana ne satıcı firma ne de Trendyol bu iddia mı çürütecek bir belge sunabiliyorlar. Trendyol sadece ürünü satana kadar aracı sanırım ondan sonra müşteri hakları kesinlikle korunmuyor. Ben iadeyi de geçtim bu ürünün orijinal olduğuna ve kullanıcı hatası olduğuna dair belge istiyorum. Demek ki Trendyol için aracı olduğu firmanın nasıl ürün sattığı ya da kalite önemli değil sadece para odaklı çalışılıyor. Ya da firma sahibinin ağzından çıkan sözle mi koca firma hareket ediyor. Bu ürün orijinal bu ürün kullanıcı hatası dedi bitti. Belge yok
Bunlarsız mı iş yapılıyor.

profile profile

27 Ocak 2025 15:07
Canan sonuçtan hiç memnun değil

30 Ekim 2023 16:47
Trendyol Skechers Ayakkabı Hemen Deformasyonu
Mert sonuçtan hiç memnun değil

26 Ekim 2023 12:54

04 Haziran 2025 16:06