Trendyol Duxal Ayakkabı Ayıplı Mal Gönderip İade Kabul Etmedi

Trendyol Duxal Ayakkabı Ayıplı Mal Gönderip İade Kabul Etmedi
26 Ocak 2024 09:30

21 Ocak 2024 günü Trendyol üzerinden duxal mağazasından siyah rugan bir topuklu ayakkabı siparişi verdim. Ürün bana 23 Ocak’ta ulaştı ve ayakkabının kutusunu açtığımda altındaki çukur çukur çıkıntıları ve ayakkabının kalitesizliğini yok sayarak ayakkabıyı denedim, daha sonrasında giymeyeceğim ve önünden hafif vurma yaptığı için iade etmek için güzelce paketleyip kaldırdım. Ertesi gün ayakkabılarını kargo ile onlara ulaştırmak adına gönderdim ve birkaç gün sonra ayakkabı satıcıya ulaştığında “kullanılmış” varsayılarak iadesi reddedildi. Satıcı, satış yaptığı platforma ayakkabının altının fotoğrafını ekleyerek iadeyi reddetmiş. Halbuki ayakkabı bana gelirken kusurluydu. Yani bir nevi satıcı duxal kendi malının kusurlu olduğunu kabul etmiş oldu.

Kendilerine düzgün bir dille bana ayakkabının bu şekilde geldiğini, ayakkabıyı kesinlikle denemek amacıyla giyilip yine de nezaketten dolayı altını iyice temizleyerek gönderdiğimi belirtmeme rağmen, bana “her iadenin zaten denendikten sonra geldiğini, ayakkabının kullanıldığının topuktan ucuna kadar belli” olduğunu belirten saygısız bir cevap verdiler. Siz de bilinçlenin diye bunları yazıyorum. Son derece saygısız ve tüketicinin hakkını hiçe sayan bir satıcı. Ayıplı mal gönderip iadesini kabul etmiyor. Hakkımı Tüketici Hakem Heyeti’nde de arayacağıma emin olabilirler.

25 Ocak 2024 18:32
Trendyol Kusurlu Ayakkabı Ve İade Reddiyle Karşılaştım!

Betül
18 Haziran 2024 23:21
Trendyol'da Yer Alan Beyond Markası İademi Kabul Etmiyor
Rabia sonuçtan hiç memnun değil

22 Ağustos 2024 02:44

Tuğçe