Berfan sonuçtan hiç memnun değil

Superonline 4 Yıldır Süren İnternet Sorunları Ve Müşteri Hizmetleriyle Mücadelem

08 Mart 2024 03:19

4 senedir kiracı olduğum evde ikişer sene taahhütle Turkcell Superonline kullanıyorum. İlk günden beridir yaklaşık 2 defa fiber optik kablo 3 defa küçük modemden büyük modeme giden ethernet kablosu değişti en son modem değişti bunlar 4 sene içerisinde oldu. Son bir aydır farklı günlerde yaptığım internet hızları 2 megabit 3 megabit benim anlaşma oldu mu hızım 35 Mbit. Ekran fotoğraflarını zaten ekleyeceğim 1 haftadır tespit edebildiğim kadarıyla telefon veya laptop veya televizyon otomatik olarak 5g'den 2.4 g ye bağlanıyor. Bunu bir haftadır tespit ettim 5g'miz çalışmıyor. Turkcell müşteri hizmetlerini aradığım zaman çevresel faktörlere odanın uzaklığını ve yakınlarına bağlı olarak bana 300 lira ekstra ücret servis bedeli çıkarıyor. Modem salonda salon 20 metrekare benim hizmet alacağım bölge salon zaten 5G sadece salonda çekiyor fakat videoları göründüğü gibi bağlantı alamıyorum. Taahhüdümün bitmesine2 ay kaldı yaklaşık 15-20 defa gerek bayilerden gerek müşteri temsilcisinden taahhüt yenilemem için teklif verildi. Kesinlikle Turkcell'i önermiyorum. Bütün bağlantılarımı keseceğim bütün komşularıma da Turkcell'den diğer operatöre geçireceğim.

08 Mart 2024 03:20 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Turkcell Superonline

08 Mart 2024 12:49
Berfan
Berfan
08 Mart 2024 13:15

1. Şikayeti daha okumaktan acı z siniz ve 6 7 ay önce ki yazının aynısını kopyala yapıştır yaptınız. Evin salonu bağımsız oda olduğu için dairenin tam ortasında yer alıyor modem. Önünde yanında hiçbir şey yok. Modem ortada! Fotoğraflara bile bakmadınız. 2. Bu işlem çalışmıyor, 532 müşteri hizmetleri bile yapamadı. 3. Modem güçlendirici alsam bile güçlendirici alınabilecek sinyali güçlendiriyor. Modemden 5G bağlantısı gelmiyor ise kendisi de bir iş yapamayacaktır. Keza videoyu izleseydiniz modem sinyali 4 çizgi yani en kuvvetli olduğu yakin bir yerde olduğunu görürdünüz. Tekrar söylüyorum bakmadınız bile! Son olarak asla ve asla bana kontrat devamı için bir telefon gelmesini kesinlikle istemiyorum. Gelirse mahkemeye veririm sizi. Sak ın bana sistem otomatik arıyor demeyin sisteme aranmamam için em ir verin. Sizi oraya çözüm sunacak diye koyan Turkcell zaten... Neyse verdiğim tüm paralar hara m zik kim olsun.

20 Haziran 2024 11:21

29 Kasım 2023 21:05
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

06 Eylül 2024 23:39
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

23 Ocak 2024 00:36

31 Mayıs 2024 22:22