İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Ücretsiz Kurulum Vaadi Ve Rezil Servis Hizmeti

26 Ekim 2024 10:11

Kumtel internet sitesinden set üstü ocak ve aspiratör satın aldım ürünler 22 Ekim'de elime ulaştı. Servisi aradım montaj için aspiratörün montajının 200 TL ücreti olduğunu öğrendim, internet sitelerinde kocaman kurulum ücretsiz yazmasına rağmen dediler ki aspiratör buna dahil dediler, onu da kabul ettim. Montaja 1 hafta sonra geleceklerini söylediler. 1 hafta ocaksız bekleyebilir mi bir ev üstelik müşteri hizmetlerini defalarca arayarak evin kullanılmakta olduğunu ve aciliyetini belirtmeme rağmen hiçbir dönüş alamadım. Bu rezil servis hizmeti nedeniyle ürünleri iade ediyorum ve bu markayı kimseye önermiyorum.

28 Ekim 2024 08:15 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sevgili müşterimiz ,İsmail G. Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Kumtel ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Kumtel Müşteri İletişim Merkezi

28 Ekim 2024 14:48

Şaka gibisiniz utanmadan iletişim numarası verip bize iletin demişsiniz onlarca kez aramamışım gibi. Ürünleri iade ettim. Bugün arandım ürünleri soruyorsunuz. Keşke ilk önce sisteminize bakıp ürünleri iade ettiğimi kargo takip numaralarını paylaştığımı iade için banka bilgilerimi paylaştığımın bile farkında değil arayan müşteri temsilcisi. Üstelik neden iade ettiniz ne sorun yaşadınız nasıl yardımcı olabiliriz gibi sorular sormak yerine iade ettim dediğimde tamam kargo bize ulaştığında ücretiniz iade edilecek deyip kapattınız. Kumtel pişmanlık iyi ki iade etmişim. Bir daha da asla alışveriş yapmam

Aydın sonuçtan hiç memnun değil

Aydın
31 Temmuz 2024 15:24

Sosyal
18 Kasım 2024 19:51
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Yunus
23 Şubat 2024 15:00
Kumtel Aspiratör Kurulum Ücreti İstiyor
Mertcan sonuçtan hiç memnun değil

Kumtel Aspiratör Kurulumunda Yaşanan Sorunlar

Mertcan