Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Kumtel Kapak Menteşesi Sorunu

23 Mayıs 2024 19:30

Kumtel marka 70L mini fırın aldım. Fırını kullanmaya başlayalı 3 ay olmasına rağmen, fırında kurabiye pişirirken birden ses geldi ve kapak aşağı düştü. Kapağı tutan menteşe ortada yoktu, her yeri aradık bulamadık. Daha sonra Kumtel'i aradım, EM-EL TEKNİK-Avcılar'a götürmem söylendi. Götürdüm, incelediler ve menteşenin içeriye kaçtığını söylediler. Buraya kadar her şey normaldi. Sonra ürünün kullanıcı hatası olduğunu ve fiyatı 1500 TL olan fırının menteşesinin 750 TL'ye değiştirilmesi gerektiğini söylediler. Bunun üzerine Kumtel'i aradım. Kumtel'deki temsilci, hiçbir şey yapamayacaklarını, bunun teknikle benim aramda olduğunu ve Kumtel'i ilgilendirmediğini söyleyerek, benim söylediklerimi duymamak için 4 dakikalık konuşmamızda 3 kere sessize alıp telefonu kapatmamı bekledi. Ben kapatmayınca, hatta dönüp 'Bizlik bir sorun yok, teknikte bunun kullanıcı hatası olduğunu' söyleyip durdu. Fırına ellemeden bu fırın kapağındaki sorunun ne olduğunu tekniğe sordum, onlar da açıkça gösterdi. Ufacık bir punta ile tutturmuşlar; bunun koca kapağı tutması imkansız. Bunu böyle üretip kopmasını bekleyip, daha sonra fırın ücretinin yarısı kadar servis ücreti istemek gerçekten üzücü. Kumtel hiçbir şekilde ürünlerinin arkasında durmuyor. Sizi teknikle baş başa bırakıp, aradan çekilip, fahiş fiyatlar ödeyip tekrar olacak bir arızayı size dayatıyorlar. Ürünlerinin arkasında değiller!

24 Mayıs 2024 17:26 (Şikayetten 21 saat sonra)
24 Mayıs 2024 20:58

Merhaba Yetkili Öncelikle tabii ki sizleri aradık sanırım şikayeti tam okuyamadınız hala da arayan soran yok teşekkürler

Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Hakan
04 Temmuz 2023 12:36
Adil sonuçtan hiç memnun değil

07 Eylül 2024 22:57
Kumtel Fırınla Yaşadığım Sürekli Arızalar Ve İlgisiz Servis
Serap sonuçtan hiç memnun değil

Kumtel Yetkili Servis Şikayeti

Serap