Süleyman sonucu yetersiz buldu

09 Eylül 2024 14:37

Benim şikayetim Kumtel markasıyla ilgili. Onlardan ağustos başında Kumtel 70 Litre Jet Midi Fırın LX-9320 sipariş ettim. 24 Ağustos gibi geldi. Gelmez olaydı, kutuda bir çizik dahi yokken kutu içeriği ezilmiş, büzülmüş ve fırın içindeki rezistanslar kopmuş halde geldi. Tabii hemen firmayı aradık. Uzun uğraşlardan sonra konuşmayı başardık, iade talebi oluşturduk. Öncesinde destan gibi özenle yazdıkları talimatnamede faturasız iade almayacaklarını yazmışlar ama sorsan faturam nerede diye, parasını ödememe rağmen 15 gün aradan sonra dahi elime fatura geçmedi. Bunu telefonda çıkan kadına da söyledim. Bu tür satışların kasten yapıldığına kanaat getirdim. Faturasız olarak ayıplı ürün gönderip insanları mağdur etmeleri ve iade sonrasında ne arayıp ne sormaları insanı çileden çıkarıyor. Para iadesi de yapmadılar halen. Yerli malı kullanalım istedim ama Kumtel'in bu kadar kötü bir ürün olduğunu bilmiyordum. Ve işin kötü tarafı, faturasız satış yapıp vergiden kaçırmaları ve onu irsaliyesiz şekilde Aras Kargo'ya taşıtmaları. Buradan suç duyurusunda bulunmuş olayım, bu firmadan alışveriş yapmayı düşünenleri de uyarmış olayım buradan.

09 Eylül 2024 14:57 (Şikayetten 19 dakika sonra)
10 Eylül 2024 08:36
10 Eylül 2024 11:38

Firma adına üzüldüğümü söyleyebilirim. Yılların markası, ciddi bir yatırım ama bu raddeye gelene kadar ne bir kalite departmanı ne ciddi bir müşteri ilişkisi bulabildim. 3 ayrı kişiyle konuşmama rağmen; bu platformda yazdıktan 20 dakika sonra dönmeniz, ister istemez acaba dedirtiyor. Benim işim çözüldü lakin içimden teşekkür etmek gelmiyor. Olması gereken şeyin bu platform kanalıyla zoraki hallolması, gayri ciddi bir durumdur. Üretip bir şekilde müşteriye sunulan ürünün bozuk çıkması; çıkabilir, insanlık hali ama kontrol edilmeden paketlenmesi, bu olaylar böyle büyük bir yatırım için yine büyük kayıptır sonuçta ürün kimin olursa olsun milli servettir. Hurda olarak geriye dönüştürülmesi kötü size naçizane tavsiyem müşteri memnuniyeti için ciddi bir kalite kontrol sistemi kurmanız.

Fuat sonuçtan çok memnun

05 Aralık 2024 21:39
"Şikayetim çözüme kavuştu marka daki arkadaşlar ilgilendi sağ olsunlar"

02 Ocak 2025 22:37
kumtelden-siparis-ettigim-firin-neden-gelmedi-1.pdf
Seda sonuçtan hiç memnun değil

18 Haziran 2024 20:41
Ahmet sonucu yetersiz buldu