Kumtel Gaz Kaçıran Ocak

Simay
09 Aralık 2023 15:12

1.12.2023 tarihine mutfaktan yoğun gaz kokusu almam üzerine doğalgaz kaçar hattını aradım akabinde gelip ölçüm yapıldı ocağın düğmesinden ve borudan kaça olduğu söylendi. Kumtel ocağımın garantisi devam etmekte bu nedenle müşteri hizmetleriyle görüştüm ertesi gün servis gelip ocakta hiçbir kaçak yok onlar yanlış ölçüyor gibi saçma bir savunma yaptılar. Sadece ocağın borusu değiştirildi ayak takıldı (garanti olmasına rağmen 500 TL ödedim). Akabinde koku alırsanız tekrar arayın dediler. Gaz vanası açıkken ocağın 2. Düğmesinden buram buram doğalgaz kokusu geliyor tekrar aradım ve farklı bir servis gelmesini talep ettim bugün yarın diye beni oyalıyorlar bugün 9. Gün yemek pişiremiyorum. Acilen ocağımın değişmesini talep ediyorum 1 gün daha aksarsa İGDAŞ'tan aldığım gaz kaçak ölçüm raporu ile adli yollara başvuracağım. Ürününüzün arkasında durun durmuyorsanız satmayın!

11 Aralık 2023 07:46 (Şikayetten 1 gün sonra)

Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Ömer
01 Aralık 2023 15:42
Samet sonuçtan hiç memnun değil

Kumtel Yetkili Servisi Aksaray

Samet
04 Haziran 2024 14:46
Kumtel Yetkili Servisi Aksaray
Flora sonuçtan hiç memnun değil

Kumtel Ankastre Ocak Kurulumunda Kaçak Ve Servis İlgisizliği Nedeniyle Mağduriyet

Flora
01 Ekim 2025 16:03