Solmaz sonuçtan hiç memnun değil

Solmaz
25 Eylül 2024 02:47

Yeni evim için aldığım Kumtel marka fırın kullanmaya başladığım günden beri sürekli buharını dışına sızdırıyor. Ürün geldikten sonra 6 ay ürünü kullanmadım. Taşınma işim bittiğinde ilk kullanımdan itibaren sorun başladı. Bütün dolaplarımın kapakları, dolap içleri şakır şakır su oluyor. Uzun bir süre bunun neden kaynaklı olduğunu anlayamadım. Zaten nadiren fırın kullanıyordum. Yetkili servisi defalarca aradım gelmediler. Sonra gelmeden video çekin öyle arayın bizi dediler. Video çekip çağırdım. Gelip sadece yalandan soğutma fanı taktılar. Hiçbir işe yaramadı. 1 seneyi geçtiği için de değişim yapmadılar. Sorun devam ediyor diyorum. Yapacak bir şey yok diyorlar. Ben bu fırını bedava almadım. Ne demek 1 sene geçti değiştiremeyiz. 2 sene garantisi varsa ya çözüm bulacaksın ya da değiştireceksin. Zaten araştırınca Kumtel fırınlarda böyle çok şikayet olduğunu gördüm. Bin pişman oldum. Yetkili servislerden çare bulamadım. Buradan da çözüm bulamazsam daha üst makama başvuracağım. Kumtel'in yetkililerinden acil yardım bekliyorum. Umarım sattıkları ürünlerin arkasında dururlar ve Kumtel'e yakışacak bir çözüm bulurlar. Amacım değişim değil sadece sorunun çözülmesi. Video mevcuttur.

25 Eylül 2024 10:10 (Şikayetten 7 saat sonra)

Ayşegül sonuçtan çok memnun

Ayşegül
25 Aralık 2024 14:48
Esat sonuçtan hiç memnun değil

Kumtel Ankastre Fırın Alttan Su Damlatıyor

31 Mayıs 2024 12:02