Esat sonuçtan hiç memnun değil

Kumtel Ankastre Fırın Alttan Su Damlatıyor

31 Mayıs 2024 12:02

9 ay önce aldığımız Kumtel ankastre fırın buhar yapması nedeniyle oluşan buhar, fırının iç taraf camında birikiyor ve camdan aşağıya doğru su olarak akıyor. Ardından aşağıya damlayan su fırın altındaki mobilyamıza damlıyor. Çekmecenin iç kapağı damlayan sudan dolayı şişti. Fırının alt taban suntası da şişme yaptı. Neyse yetkili servisi çağırdık. Gelenlerden zaten hiç memnun kalmadık o ayrı ama sorunun çözümü için bize önerdikleri şey şu; bu modellerde soğutucu fan yokmuş bu sorun ondan kaynaklanıyor, soğutucu fan takmamız lazım (demek ki bu modeli müşteriler mağdur olsun diye üretiyorsunuz, o zaman satmayın dedim) ya da fırının arkasında mobilyalara sağdan soldan iki delik açmamız gerekiyor dediler (en baştan kurarken neden bu şekilde kurmadınız, fırının sağı solu dolap, delik açarsak kim bilir ilerde ne tür sorunlarla karşılaşacağız) ve bu işlemler için 1500 TL ücret istediler. Amacınız müşteri memnuniyeti değil anlaşılan. Hayatımda ilk defa bu marka bir ürün aldım pişman oldum abi diğer tüm beyaz eşyalarımız Bosch, hepsinden çok memnunuz, şaşmayacaksın abi Bosch'tan. Bir de mutfak dolaplarımız zarar gördü. Sorunu zaten garanti kapsamında çözmüyorsunuz, siz de benim zararımı karşılamalısınız. Servisten sonra müşteri hizmetleri ile konuştum diyor ki çözümü kabul etmemişsiniz. Ablacım yeni aldığım ürüne 1500 lira masrafla çözüm önerisi mi olur. Tamamen üretim hatası, mühendislik hatası olan bir ürün yapmışsınız ben de ekstra masrafa gireyim öyle mi. Gider 10 bine aslanlar gibi Bosch alırım. Daha iyi.

31 Mayıs 2024 12:57 (Şikayetten 54 dakika sonra)
Esat
Esat
09 Ocak 2025 14:40

Sorun çözülmedi aynen devam ediyor. Hiç ilgilenmediler bile. Biz de çözüm olarak Fırının altına kuru bez koyuyoruz. Evimize, çevremize Kumtel marka hiçbir ürün almıyoruz artık.

Nurettin
Nurettin

Sonuç elde ettiniz mi yoksa halen beklemekte misiniz? Bende yeni aldım bin pişmanım. Bundan sonra bir şey alınca Şikayetvar'ı takip edeceğim. Bu bana büyük bir ders oldu. Resmen psikolojimizi bozdu.

Ekrem
Ekrem

Benim yeni aldığım fırında da böyle bir sorun var nasıl Bir çözüm önerdiler

Serap sonuçtan hiç memnun değil

Kumtel Yetkili Servis Şikayeti

Serap
17 Temmuz 2024 00:19
Kumtel Yetkili Servis Şikayeti
Zeki sonuçtan hiç memnun değil

Kumtel Ankastre Seti: Çözüm Yerine Sorun Yaratıyor

13 Mart 2025 14:45