Kumtel Elektrikli Ocak: Üç Kez Değişim, Hâlâ Sorunlu

Kumtel Elektrikli Ocak: Üç Kez Değişim, Hâlâ Sorunlu
16 Aralık 2024 21:322.029

Kumtel lx-7021 çiftli elektrikli ocak değişim yapmama rağmen üçüncü defa bozuk çıktı.
Markanın ilk aldığım ürününün sol gözü çalışmıyordu. Değişim talep ettim, ikinci gelen ürünün içerisindeki akşamlar kırılmıştı belki perakendeci firmadan kaynaklıdır diye düşünüp başka mağazadan aldım. Fişe taktım tava koydum üzerine elektrik çarptı. Evet elektrik kaçıran bir ocağım var

Mağazayı aradığımda Kumtel de böyle sorunlarla karşılaştıklarını artık satmaktan vazgeçeceklerini söylediler.

Arkadaşlar 300 500 lira yüzünden böyle bir markadan alışveriş yaparken markayı sorgulayın

17 Aralık 2024 08:02 (Şikayetten 10 saat sonra)

Sevgili müşterimiz ,Enes A. Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi bizlere iletmenizi rica ederiz. Kumtel ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Kumtel Müşteri İletişim Merkezi

17 Aralık 2024 10:59

Değerli müşterimiz; Enes A. Tarafınıza şikayetiniz hakkında çözüm sağlanabilmesi için dönüş yapılmış olup yanıt alınamamıştır. Tarafınıza en kısa sürede tekrar dönüş yapılacaktır. Sağlıklı günler dileriz. KUMTEL A.Ş Whatsapp hattından bizlere ulaşabilirsiniz.

17 Aralık 2024 11:44

Değerli Müşterimiz Enes A.; Kumtel Elektrikli Ocak: Üç Kez Değişim, Hâlâ Sorunlu başlığı ile iletmiş olduğunuz şikayetinize istinaden gerekli aksiyonlar alınmış ve çözüm sağlanmıştır. Kumtel Ailesi olarak şikayetiniz ile ilgili tarafımıza iletmiş olduğunuz öneri ve görüşleriniz bizim için önemlidir. Tarafınıza gönderilen anket talebini cevaplamanızı rica ederiz. Sağlıklı günler diler, bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Kumtel Müşteri İletişim Merkezi

Kumtel Ayıplı Ürün Satışı

24 Kasım 2023 14:465.900

"Çözüm süreci ve yaklaşımınız için teşekkür ediyorum. Aradığımızda ulaşabilsek bu kadar problem olmayacaktı esasen dikkate almanızı ümit ediyorum. Zeynep Hanım a yaklaşımı ve hızlı çözümler sunduğu için ayrıca teşekkür ediyorum 💐"

Kumtel Ayıplı Ürün Satışı

10 Ekim 2025 18:371.875

"Beni biraz yordular ama sanırım sahada çalışan elemanlarla alakalıydı durum. Müşteri hizmetleriyle görüştüğümde problem çözüme kavuştu"

Güvensiz Kurulum ve Kaygan Ocak Tehlikesi

6 Ekim 2024 20:322.707

Kumtel set üstü ocak aldım 3000 Tl ödeyerek. İlk kurulumda her şeyin tam çalışır vaziyette teslim edilmesi gerekirken, e...

8 Eylül 2023 14:521.842

"İlgili servisin en kısa sürede gelmesi dileğiyle teşekkürler"

Kumtel Ankastre Ocak Sorunu

7 Eylül 2024 10:131.762

Kumtel marka ankastre ocak aldım Trendyol sitesinden. Kuruluma geç gelmekle beraber dün kuruluma gelen ekip ocağı kurup ...

1 Destek

Tümünü Gör
Kumtel Ürün Çok Kötü!

Kumtel Ürün ÇokKötü!

Efe
Kumtel Ayıplı Ürün Ve Güvenlik Riski

Kumtel AyıplıÜrün Ve Güvenlik Riski

Serkan
Kumtel Set Üstü Ocak Bomba Gibi Patladı!

Kumtel Set ÜstüOcak Bomba Gibi Patladı!

Yakup
Kumtel Set Üstü Ocak Patlaması