Kumtel Elektrikli Ocak: Üç Kez Değişim, Hâlâ Sorunlu

Kumtel Elektrikli Ocak: Üç Kez Değişim, Hâlâ Sorunlu
16 Aralık 2024 21:32

Kumtel lx-7021 çiftli elektrikli ocak değişim yapmama rağmen üçüncü defa bozuk çıktı.
Markanın ilk aldığım ürününün sol gözü çalışmıyordu. Değişim talep ettim, ikinci gelen ürünün içerisindeki akşamlar kırılmıştı belki perakendeci firmadan kaynaklıdır diye düşünüp başka mağazadan aldım. Fişe taktım tava koydum üzerine elektrik çarptı. Evet elektrik kaçıran bir ocağım var

Mağazayı aradığımda Kumtel de böyle sorunlarla karşılaştıklarını artık satmaktan vazgeçeceklerini söylediler.

Arkadaşlar 300 500 lira yüzünden böyle bir markadan alışveriş yaparken markayı sorgulayın

17 Aralık 2024 08:02 (Şikayetten 10 saat sonra)
17 Aralık 2024 10:59

Değerli müşterimiz; Enes A. Tarafınıza şikayetiniz hakkında çözüm sağlanabilmesi için dönüş yapılmış olup yanıt alınamamıştır. Tarafınıza en kısa sürede tekrar dönüş yapılacaktır. Sağlıklı günler dileriz. KUMTEL A.Ş Whatsapp hattından bizlere ulaşabilirsiniz.

17 Aralık 2024 11:44

Selcen sonuçtan çok memnun

Selcen
24 Kasım 2023 14:46
"Çözüm süreci ve yaklaşımınız için teşekkür ediyorum. Aradığımızda ulaşabilsek bu kadar problem olmayacaktı esasen dikkate almanızı ümit ediyorum. Zeynep Hanım a yaklaşımı ve hızlı çözümler sunduğu için ayrıca teşekkür ediyorum 💐"
Kumtel Ayıplı Ürün Satışı
Meral sonuçtan hiç memnun değil

Meral
06 Ekim 2024 20:32
Rüveyda sonuçtan çok memnun

Rüveyda
08 Eylül 2023 14:52
"İlgili servisin en kısa sürede gelmesi dileğiyle teşekkürler"
Ocak Gözü Eridi Kumtel Değiştirmiyor
Ocak Gözü Eridi Kumtel Değiştirmiyor
Songül sonuçtan hiç memnun değil

Songül
07 Eylül 2024 10:13