Feride sonuçtan memnun

21 Ocak 2024 15:43
Feride'nin Teşekkür Mesajı
“Mağduriyetimi daha üst model göndererek giderdiğiniz ve ilginiz için teşekkür ederim Karaca ailesi”

07.01.2024 tarihinde canpark AVM den Karaca mağazasından Karaca marka smoothie blender aldım 1 haftada bozuldu ses çıkarıyor ama çalışmıyor 15.01.2024 te aldığım mağazaya kutusuyla geri götürdüm. Fişimiz olmadığı için iade almadılar. Servisin numarasını verip beni başlarından savdılar. 1 hafta sonra geri getirdiğim ürünü almaları gerekmiyor muydu Tüketici Hakları'na göre mağdurum gereğinin yapılmasını rica ediyorum. Karaca mağazasından şikayetçiyim

16 Ocak 2024 07:19

Canpark Karaca dan 07.01.2024 tarihinde smoothie blender aldım. 1 hafta sonra bozuldu. Ses çıkıyor ama bıçaklar dönmüyor. 15.01.2024 tarihinde geri götürdüm servis numarası verip başlarından savdılar. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. Ürünü alırken ilgililer geri getirince neden aynı ilgi gösterilmiyor.

Ek
Ek
Feride
18 Şubat 2024 20:49

Karaca bana daha üst model smoothie blender gönderdi. Mağduriyetimi giderdiği ve sürekli mesaj atarak durumdan beni haberdar ettiği için teşekkür ediyorum.

Feride
18 Şubat 2024 20:52

Erdal sonuçtan hiç memnun değil

14 Mayıs 2024 09:57
Tilbe sonuçtan hiç memnun değil

31 Mayıs 2024 20:02
Sena sonuçtan hiç memnun değil

29 Ocak 2024 17:35
Karaca Züccaciye Kategorileri