16 Ağustos 2024 20:52

Karaca Hatır 5/1 kahve makinesi aldım, cezvesi kırıldı. Mersin Sayapark'taki Karaca mağazasına gittim, kırılan cezveyi de getirdim ki aynısını alabileyim diye. Ellerinde aynı ürün olmadığını, sipariş edilmesi gerektiğini söylediler. 670 TL ödeme yaptık. Sipariş edildi, 1 hafta sonra ürün geldi. Yanlış, farklı renk ürün geldi. Hemen Sayapark'taki Karaca şubesine gittim. Sürekli eleman değiştiği için sorunu tekrar tekrar anlattık, yetkili birilerini bekledik. Gelen yanlış cezveyi alıp tekrar sipariş vereceklerini söylediler. Numaramızı aldılar, mağazadan teslim alabilirsiniz dediler. 10 gün geçti. Arayan olmayınca bugün gittik, cezve 3 gün olmuş geleli, elemanların söylediği buydu. Yani gitmesek haberimiz olmuyor. 2 saat boyunca yetkili bekledik, teslim alabilmek için. Bir de neymiş, ekstra 300 TL daha para istediler bu ürün rengi farklı diye. Saçmalığa bakar mısınız? 20 günden fazladır bana 2 kez yanlış ürün diye sipariş giriyorsunuz, 20 gündür beni oyaladınız. Para almadan da sipariş girmiyorsunuz, sanki salı pazarı. Hiç kurumsal etik değil. Çalışan arkadaşlar yetkilileri aradılar ve biz 2 saat boyunca mağazada gidip gelmek zorunda kaldık, bekletip durdular. Neymiş, fiyat farkı. Şaka gibi. En sonunda ödediğimiz 670 TL'yi alıp çıktık ama rezil ola ola. Tost makinesi almaya da gelmiştik. Karaca sattığı ürünün arkasında durmuyor, elemanlar mağazadan habersiz, sürekli eleman değişiyor. Muhatap olabileceğimiz birini bulamıyorsunuz. Paramla rezil oldum. Adınıza yakışır şekilde davran Karaca, yoksa benim gibi blog yazarlarını kaybedersiniz. Asla rezil olamam artık.

Yağmur
14 Ekim 2024 22:03

Tuba
27 Şubat 17:14
Sevcan sonuçtan hiç memnun değil

Sevcan
03 Ocak 00:35
Kırık Kahve Makinesi Ve İade Sorunu: Karaca'nın Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı

Eren
26 Ağustos 2024 22:45
Hayriye sonuçtan hiç memnun değil

Hayriye
29 Şubat 2024 21:41