Bilge sonuçtan hiç memnun değil

Karaca Züccaciye Karaca Bio Diamond Antibakteriyel Tencere Seti Kaplaması Soyuluyor

07 Eylül 2023 18:09

Karaca Bio Diamond Antibakteriyel Kulplu İndüksiyon Tabanlı 7 Parça Tencere Setini Mayıs 2023'te çeyizim için ve ocağım indüksiyon tabanlı olduğu için almıştım. Piyasaya göre 7 parçalık bir tencere seti için pahalı denilebilecek bir tutar ödeyip aldığım bu tencereleri 1 aydır kullanıyorum ve görsellerde göreceğiniz üzere soyuluyor. Yemek yaparken zaten yemeği karıştırdığımda da bu soyulmanın yiyeceğimize karıştığını görüyorum. Bu kadar övülen, reklamı yapılan markadan böylesine kalitesiz bir ürün beklemezdim. 10 yıl garantili ürünü uzun süre kullanırım derken 1 ayda yemeğimizi zehirlemeye başladı anlaşılan. Şu sıralar internette viral olan granit görünümlü ve folyo kaplamaları tencerelerden biri de sanırım bu set. İşin enteresan yanı ürünü sipariş ettiğimde içimde bir şüphe vardı ve iade kodu almıştım ama iade etmemiştim 10 yıl garantili diye, şimdi siparişlerime tarihi görmek için girdiğimde iade edildi. Yazdıklarını gördüm, bayağı komik :d Sipariş takibi bile böylesine hatalı ne bekliyorsam. İade veya kaliteli çelik bir set ile değişim bekliyorum.

Esra sonuçtan hiç memnun değil

10 Temmuz 2025 12:22
karacanin-10-yillik-garantisi-hayal-kirikligina-donustu-3.jpg

25 Mayıs 2023 16:34
Karaca Züccaciye 10 Yıl Garantili Üründe Meydana Gelen Çizikler
Jale sonuçtan hiç memnun değil

01 Ağustos 2023 17:59
Karaca Züccaciye Karaca Bio Diamond Döküm 7 Parça Tencere Seti Çapaklanma Paslanma
Güdeniz sonuçtan hiç memnun değil

10 Ağustos 2024 10:15
Karaca Züccaciye Tencere Seti Kabardı Ve Garanti Sorunu Yaşandı!
Gülcihan sonuçtan hiç memnun değil

25 Haziran 2023 00:22

Karaca Züccaciye Kategorileri