Karaca Mağazasında Çeyiz Paketi Krizi

29 Ekim 2024 21:39

2023 yılı Haziran ayında Vadi İstanbul AVM Karaca mağazasından çeyiz paketi için mutfak robotu aldım. 1 yıl sonra açtığımızda üründeki parçalar uyumlu değildi. 2024 yılı Haziran ayında mağazaya götürerek üründe bir sıkıntı olduğunu anlattım. Kontrol ettiklerinde robotun parçalarının farklı modellere ait olduğu ortaya çıktı. Kullanmak istesem de mümkün olmadığı, bana ürünü satan bayanın işten kovulduğu söylendi. Ben olaya kişi olarak değil, benimle ilgilenen kim olursa olsun A*** Fatma fark etmez, benim için Karaca'dır dedim.
İnceleyip yeni ürün tedarik ederek bana haber vereceklerini söylediler. 4 ay boyunca hiç aranmadım. 4 ay sonra ben aradım, diğer mağazalara bakalım, stok varsa size haber verelim dendi. Ben de yeterince sabrettim, lütfen bana kontrol edip dönün, artık ne olacağını bileyim dedim. Tamam, bugün döneceğiz dediler ve 2 hafta boyunca arayan kimse olmadı ki aynı gün döneceklerine söz vererek telefonu kapatmışlardı. Bugün mağazaya gittim, yüz yüze görüşmek istedim. Bana ısrarla bu durumla çok fazla ilgilendiklerini ama stok olmamasından kaynaklı ürünümü teslim edemediklerini söylediler. Sonra bu durumla ilgili konuşurken anlaşıldı ki aslında kimse ilgilenmemiş. Mesela bana haber vereceğim diye söz veren kişiler numaramı yazmamış. İstanbul'da farklı bir şubede stok var ama mail attık, dönmediler diyor. Bir mağduriyet var diye stok olan şubeyi aramamışlar bile. Benim yanımda aradılar ama ulaşmaları uzun sürdü. Ürün stokta var, depoya bakacaklarını söylediler. Gidip o şubeden ben alacaktım, yeter ki artık sonlansın bu süreç diye ama depoya bakma süresi 10 dakika sürecekmiş. O zaman dedim, bu kadar konuşuldu, siz diğer şube haber verince bana dönün. 10 dakikaya dönüyoruz dediler, 5 saat geçti. Arayan yine yok. Ben aradım, benimle ilgilenen yetkili A*** Hanım çıkmış, güya beni kesin 10 dakikaya arıyordu. Sürekli olarak kandırılıyorum, geçiştiriliyorum. Ben sabırla bekledikçe tamamen müşteri mağduriyeti odaklı bir yaklaşım görüyorum. Karaca pişmanlıktır diyorum.

30 Ekim 2024 15:11
Karaca Mağazasından Aldığım Ürün İçin İade Sorunu
karaca-magazasindan-aldigim-urun-icin-iade-sorunu-2.pdf
karaca-magazasindan-aldigim-urun-icin-iade-sorunu-1.pdf
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

29 Şubat 2024 15:03

30 Kasım 2023 21:57