Karaca Düdüklü Tencere İle Hayal Kırıklığı

Karaca Düdüklü Tencere İle Hayal Kırıklığı
08 Kasım 19:45

Buhar tutmayan Karaca Quick and Safe düdüklü tencere. Türk malı diye aldık, bin pişman olduk. Öncelikle sadece kar etmek odaklı, insana değer vermeyen bu şirketi kınıyorum. O hala sattıkları tencere görünümlü çiçek saksısı yüzünden başımıza gelmeyen kalmadı. Tüketici mahkemelerine mi gitmedik, ürünü incelemeden eline almadan uzaktan resme bakarak karar veren bilirkişilere mi maruz kalmadık, yoksa habire tamir edip aynı sorunu bize yaşatan servislere mi, neler neler. Yani diş hekimi çengeli ile bir yıldır sinir uçlarımız delik deşik edildi. Son çare bu sabah tası tarağı toplayıp Şişli'deki ofislerine gittim. Onca aşağılanma yetmedi, yukarıya ofise de alınmadık. Kapıda bekletildik. K**** Bey geldi. Bunu geri alın dedim, alamam servise götürün dedi. Yani ayıplı mal yine servis servis gezecek, bir yıl daha bekle dur. Ben de buraya bırakıyorum dedim ve bir yıllık maratonun sonu 5000 TL param resmen çöp edildi. Daha kötüsü sinirlerimiz yıprandı. Buradan Karaca firmasına en ağır sözleri yağdırıyorum. Şunu iyi bilin ki mal alırsanız ve bir sorun olursa yandınız. Sizinle kuracakları ilişkiler şu şekilde olacak: Ararsanız robota konuşursunuz, kimse sizi dinlemez. Yanlarına giderseniz lobide bekle, sahibi gelecek şeklinde. Mağazaları ise tamamen kartondan; size ne bir yetkili telefonu veriyorlar ne yardımcı oluyorlar. Nereden biliyorum? Kasımpaşa Karaca tam yanımdaki binadır ve yetkili telefonlarını saklarlar ve hiç yardımcı olmazlar. Ey Karaca'dan herhangi bir ürün almaya karar veren kardeş, iki kere düşün, bu yazıyı oku ve başını belaya sokma, paran çöpe gider tıpkı benim gibi.

Karaca Düdüklü Tencere Sorunu

Nazife