Suleyman sonuçtan hiç memnun değil

Karaca Blender Buz Kırma Özelliği Hayal Kırıklığı

Karaca Blender Buz Kırma Özelliği Hayal Kırıklığı
16 Ekim 2024 13:58

07.10.2024 tarihinde hepsiburda.com'dan Karaca Inox 1,5 lt smoothie blender aldım. Ürün açıklamasında buz kırma özelliği olduğu belirtilmişti. Ürün geldikten sonra buz kırma özelliğini denemek istedik fakat buz ile birlikte koyulan meyveler buz ile birlikte kalıyor, öğütmüyor. Karaca müşteri temsilcisini aradım, 'Ürünü nereden aldıysanız orayla görüşün' dediler. Ürün sizin üretim ve satış yaptığınız hepsiburada.com'da, nereden bilsin dedim. Başka bir müşteri temsilcisiyle görüşmek için tekrar aradım, beni bu sefer servise yönlendirdi. Servis ilgilendi fakat 'Biz arızayı giderir, tamir ederiz. Ürünün özellikleri ile ilgili Karaca'yı aramanız gerekiyor' dediler. Karaca, ürettiği ve sattığı ürünün özelliğini bile bilmeden müşterilerini yanlış yönlendirmekte. Hepsiburada.com iade sürecini başlattım. Karaca.com sitesinde bile buzlu içecek yorumları yapılmış ama doğru olduğuna inanmıyorum.

Özge sonuçtan hiç memnun değil

Blenderın Plastik Parçası Kendi Kendine Kırıldı, Yedek Parça Yok, Değişim Talebim Karşılanmadı

20 Ağustos 2025 22:06
Buse sonuçtan memnun

09 Mayıs 2025 19:10
Şahin sonuçtan hiç memnun değil

02 Temmuz 2024 19:00
Karaca Züccaciye Garanti Kabul Etmiyor