Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

10 Ocak 2024 17:27

Tüm mobilyalarımı evlendiğim zaman IKEA'dan aldım. Gardırobum buna dahil. Ve bunların hepsi aile kartında görünmekte. Gardırobumu köşe gardırobu yapmak için İstanbul Ümraniye'deki IKEA mağazasına gittim. Gardırobuma uygun kodu istedim orada tasarım yapan arkadaş daha önceki aldığım ürünlere bakarak bana menteşe ve dolap kodunu verdi. Bende Çanakkale'de ikamet ediyorum ve orada IKEA mağazası olmadığı için internetten bana verilen kodu sipariş ettim. Ürün geldi kurulum yaptım fakat gelen ürünle benim ürünümün alakası yok verilen ürün kodu hatalı. İş ve zaman kaybı yaşadım. Bayağı mağdur oldum.
Veee bu da yetmemiş gibi bu konudan bağımsız aynı firma ile ikinci mağduriyeti yaşadım. Evlenirken mobilyaları buradan aldım demiştim. Yine aynı gardırobu vakti zamanında alırken almış olduğum gardırop kapağının menteşe kısmında atma oldu. Ve IKEA ya ulaştım, resim gönderdim. Üretim kaynaklı olduğu değişim olacağı söylendi. IKEA Bursa mağazasından M***** hanım yardım için aradı. Muadil ürün veya farklı bir ürünü fiyat farkı olmadan alabileceğimi söyledi. Ben öncelikle muadil ürünü alacağımı söyledim. Ürün geldi fakat o da defolu çıktı. Onu da iade ettim. M***** Hanımın yaptığı teklife istinaden farklı bir kod verdim fakat farklı bir bayan bana fiyat farkı çıkacağını ve sürecin baştan yanlış yönetildiğini söyledi. Mağduriyet üzerine mağduriyet yaşıyorum. Sayelerinde eşimle sorun yaşıyorum. Bu süreçten yoruldum ve pişman oldum.

Merve
28 Aralık 2024 11:36

IKEA Ümraniye: Hasarlı Ürün Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

Didem
28 Ekim 2024 13:11
Sule sonuçtan hiç memnun değil

Sule
29 Mayıs 2024 23:27

Aysenur
16 Ekim 2023 22:08
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Elif
26 Ağustos 2023 15:14