Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

IKEA Yedek Parça Sorunu

IKEA Yedek Parça Sorunu
17 Mart 2023 21:23

IKEA gulliver demonte beşik 2. Çocuğum için tekrar kurmak istedik ancak kayıp, vida sorunumuz var. İnternet sitesinde yedek parça ile ilgili bir şey bulamadık. 2 adet 100108 numaralı vida ve 2 adet 100514 vida yuvası parçaları eksik. IKEA gibi demonte ürün konsepti olan bir markanın yedek parça konusunda daha ulaşılabilir olmasını umardım.

18 Mart 2023 13:59 (Şikayetten 16 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebiniz ilgili birimimize iletilmiştir, en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Sorularınız için 444 4 532 numaralı telefondan IKEA Türkiye Çağrı Merkezine ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla,

18 Mart 2023 16:10

Evet tarafıma ulaşıldı. Eğer şehrinizde IKEA mağazası yoksa veya gidip alabilecek yakınınız falan yoksa yapabilecekleri bir şey yokmuş. Yedek parçalar sadece mağazada satılıyormuş. Her şeyin internet üzerinden çözüldüğü bu devirde internetten aldığım ürünün yedek parçası için şehirler arası seyahat etmemiz gerekiyor sanırım.

Benzer Şikayeti Var

Ben bizzat mağazaya gittim. Yok dediler. Temin etmek için aldığım ürün fiyatının %40ını istediler. Yeni üründen vidaları söküp vereceklermiş bu yüzden pahalıymış.

IKEA Kategorileri