Gizem sonuçtan hiç memnun değil

IKEA Personel Şikayeti

Gizem
30 Ağustos 2024 19:43

İkra Antalya çocuk oyun alanı çalışanları laubali ve ilgisiz çocuklar orada birbirini itiyor oynatmıyor sükuneti sağlamak yerine oturmuş eline kalemi almış a** u** hanım efendi asla oralı değil kızımın seslenip yardım istemesine rağmen asla oralı olması ve sol omuz hizasındaydı ta ki camdan beni görüp dalgınlığı bir anda geçti pür dikkat izliyordum hemen kağıt kalem toplandı çocuklara baktı sözüm ona ama kızım önünde seslendi ve bakmadı daha sonrasında max 15 dakika durmadı.

Kızım camdan alıyım mı dedim evet dedim kapıya dönerken panikledi aşırı tedirgin ve saygısız personeller kusura bakmayın ama çocuk sektöründe asla yeri olmayan bir durum gerekirse ücretli olsun paramızla sokalım amme hizmeti yapıyor GB davranıyorlar. Ben çocuğumu almaya gittim 3. Bir çalışan beni umursamıyor hala arkamdaki bayana bakarak bak anne geliyor ağlama diye omzundan tutuyor ve bende orada patladım çocuk benim çocuk demek ki verip geçecekler.

Zaten kayıt alırlarken ki bayanda telefonda arkadaşının iş görüşmesini soruyor isim soy isim sticker ını kızımın eline verdi çocuk ayakkabısını çıkardı hanımefendinin telefonu kapamasını bekledik sonuçta maaş alıyorlar mı alıyorlar orada oturup da benim ya da başkasının çocuğunu baskıyla tutup mutsuz mutsuz çalışamazlar. Bir de kapıda bana belki hastayım belki moralim yok diyor. Bize ne o zaman şirketine belirt daha kötü ya tüm çocuklara hastalık saçıyorsun kesinlikle IKEA ailesine yakışmayan personeller gereğinin yapılmasını arz ederim.

30. 08.2024 13.36da girdi kızım 13.45 civarında çıkış yaptı kızım çünkü çocuğu resmen maniple etti. Bahsi geçen kızım 1 yıldır kreşe giden uyumlu bir kız çocuğu kamera kayıtlarının da izlemesini istiyorum. Çalışanlar isim kartlarını saklıyor istediğin yere şikayet diyor şirketin canlı canlı bu olayı izlemesi lazım. Arkamdan diğer müşteriler ve personel ile hala tahrik edici dedikodu yapması da cabası lütfen saat aralığı kamera ileydi izlensin.

Antalya IKEA Çocuk Oyun Parkı

Kemal
25 Şubat 2024 20:44
Gül sonuçtan memnun

Gül
13 Temmuz 2024 15:41
Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Serdar
31 Temmuz 2023 10:59
Sena sonuçtan hiç memnun değil

Çocuk Oyun Alanında Uygunsuz Personel Davranışı

Sena