Enpara Kredi Kartı Ret Gelmesi

03 Mayıs 2023 15:56

Önceden kredi kartına başvurdum kabul olmadı. Enpara'lı ol vadesiz hesap verelim bir ay sonra kredi kartı veririz denildi 4-5 ay geçmesine rağmen kredi kartı başvurum ret geliyor. Enpara mobil de müşteri hizmetlerine de defalarca yazdım sonuçlanmadı. Diğer bankalarla en küçük gecikme- geç ödeme -ödememe- gibi hiçbir sorunum yok acilen kredi istiyorum gereğinin yapılmasını talep ederim.

04 Mayıs 2023 10:27

Merhaba kaç aylardır Enpara liyim ve diğer bütün bankalarda geç ödeme -ödememe-gibi hiçbir sorunum olmamasına rağmen sizler kredi kartına ret veriyorsunuz ve borcu olan faturam dahi yok. Diğer banka limitlerini de düşürdüm Bütün kiri ter lere uygun olduğumu düşünüyorum. Yok biz özeli paylaşamıyoruz saçmalığını bırakın. Acil Enpara kredi kartı istiyorum gereğinin yapılmasını talep ediyorum yoksa Enpara'lı yım kapatacağım hesabımı saygılar

04 Mayıs 2023 10:23

Merhaba kaç aylardır Enpara lıyım ve diğer bütün bankalarda geç ödeme -ödememe-gibi hiçbir sorunum olmamasına rağmen sizler kredi kartına ret veriyorsunuz ve borcu olan faturam dahi yok. Diğer banka limitlerini de düşürdüm. Acil Enpara kredi kartı istiyorum gereğinin yapılmasını arz ederim

Daha Azını

03 Mayıs 2023 22:49

Merhaba kaç aylardır enparaliyim ve diğer bütün bankalarda geç ödeme -ödememe-gibi hiçbir sorunum olmamasına rağmen sizler kredi kartına ret veriyorsunuz ve borcu olan faturam dahi yok. Diğer banka limitlerini de düşürdüm Bütün kıriterlere uygun olduğumu düşünüyorum. Yok biz özeli paylaşamıyoruz saçmalığını bırakın. Acil Enpara kredi kartı istiyorum gereğinin yapılmasını talep ediyorum yoksa enparalıyım kapatacağım hesabımı saygılar

03 Mayıs 2023 16:33

Merhaba kaç aylardır enparaliyim ve diğer bütün bankalarda geç ödeme -ödememe-gibi hiçbir sorunum olmamasına rağmen sizler kredi kartına ret veriyorsunuz ve borcu olan faturam dahi yok. Diğer banka limitlerini de düşürdüm. Acil Enpara kredi kartı istiyorum gereğinin yapılmasını arz ederim

03 Mayıs 2023 16:02 (Şikayetten 5 dakika sonra)

Merhaba, Talebinizi incelemeye aldık. En kısa süre içinde konuyu detaylı inceleyerek size bilgi vereceğiz. Sevgilerimizle, Enpara.com

03 Mayıs 2023 17:05

Merhaba, Müşterimizin talebini inceleyerek 03/05/2023 tarihinde Enpara.com'da kayıtlı olan e-posta adresine yazılı olarak bilgi verdik.

03 Mayıs 2023 22:51

Çözüm merkezi ile de görüştüm yardımcı olamadılar

03 Mayıs 2023 22:52

Benim sıkıntım yok acil Enpara kredi kartı istiyorum limit düşük olsa da olur saygılar

Fehmi sonuçtan hiç memnun değil

Kredi Kartı Borcunu Ödememe Rağmen Limitim Haksızca Kısıtlandı

27 Ocak 10:52

Enpara Yeni Uygulamada Zararlı Yazılım Uyarısı Nedeniyle Hesaba Erişemiyorum

Ayşe
13 Ekim 2025 11:38
enpara-yeni-uygulamada-zararli-yazilim-uyarisi-nedeniyle-hesaba-erisemiyorum-1.jpg

Garanti Bankası Uygulamasında QNB IBAN’a Para Transferi Sürekli İptal Oluyor

Salih