Gülce sonuçtan hiç memnun değil

09 Temmuz 2024 13:48

Merhabalar, iki yıl önce Doğtaş'tan bir çiftli bir üçlü bir de berjer olmak üzere monarch Prime koltuk takımı aldım. Altı ay kadar sonra koltuğun dikişlerinde açılmalar oldu ve süngerleri görünmeye başladı. Servisi aradım kontrole geldiler ve koltukları alıp aynı kumaş ve dikişle işlem yapıp geri getirdiler. Beş ay kadar sonra tekrar dikişler açılmaya başladı bu sefer servis elemanları yeterinde açılmamış biraz daha açılsın gelir alırız dediler. Bundan bir yıl sonra dikişleri iyice açıldı ve gelip tekrar aldılar. Farklı bir dikiş yapacaklarını söylediler fakat iki hafta sonra aynı dikiş ve kumaşla geri getirdiler. O dönemde ek olarak altı ay garanti de verdiler. Ve dört ay sonra dikişler her zamankinden daha fazla açıldı ve koltuklar çok kötü bir durumda. İki hafta önce servis talebinde bulundum ve hala teknik servisten arayan yok. Bu koltukları artık kesinlikle istemiyorum ve artık kumaş değişiminden farklı bir çözüm bulunmasını istiyorum.

09 Temmuz 2024 13:50 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Talebinizle ilgili olarak çözüm ekibimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla,

09 Temmuz 2024 17:30

Değerli Müşterimiz ; Telefon görüşmemizde konu hakkında sizlere gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır. Sorunun çözümü için gerekenin yapılacağından emin olabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Çözüm Merkezi DOĞTAŞ

Gülce
11 Temmuz 2024 22:09

Yaptıkları tek şey önceki iki şikayetimde de olduğu gibi "kumaşlar revize edildi, tekrar kumaş değişimi yapabiliriz." demek oldu. Yine revize edildiği söylenmişti fakat daha yoğun bir şekilde açılmalar devam etti. Müşteri temsilcisi aynı cümleleri tekrar edip durdu. Kendilerine artık Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağımı ilettim.

Sinan sonuçtan hiç memnun değil

Sinan
21 Nisan 2024 21:16
Doğtaş Mobilya Monarch Prime Koltuk Takımı Şikayet
Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Serdar
22 Şubat 2024 13:36
Doğtaş Mobilya Monarch Prime Oturma Gurubu Kumaş Ve Dikiş Hataları
Seval sonuçtan hiç memnun değil

Seval
07 Temmuz 2023 18:13
Doğtaş Monarch Prime Dikiş Açılma
Doğtaş Monarch Prime Dikiş Açılma
Sema sonuçtan hiç memnun değil

Sema
06 Mayıs 2024 15:41