Kübra sonuçtan hiç memnun değil

24 Haziran 2024 20:02

Kasım 2023 tarihinde Doğtaş Mobilya MASKO 16-b şubesinden 2 adet üçlü Toscana oturma grubu satın aldık. 1-2 ay içinde eklediğim resimlerdeki gibi tüylenme oluştu ve oturup kalkarken içindeki yaylardan rahatsız edici sesler geliyor. Servis geldi inceledi, onay verdi ve tüyler tüy toplama makinesiyle alındı. Fakat hemen yeniden aynı problemler oluştu tekrar servis geldi. Bu sefer sorunun evcil hayvan kaynaklı olduğunu ve işlem yapılmayacağı söylendi. İlk gelen servis bu tüylenmeyi evcil hayvanın yapamayacağını söylerken, ikinci gelen servis bu şekilde açıklama yaptı. Bu arada evcil hayvan hataları da eğer ki hayvan barınaktan alındıysa pati garantisi içinde sayılıyormuş. MASKO 16-b şubesi H***** hanım sağ olsun satarken bunlardan hiç bahsetmedi, ballandıra ballandıra pati garantimiz var merak etmeyin dedi! Bu Doğtaş mobilyadan yaptığımız 4. Ev döşemesiydi ama bir daha asla. Yaklaşık 55.000 TL aylar içinde çöp oldu.

24 Haziran 2024 20:10 (Şikayetten 8 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Talebinizle ilgili olarak çözüm ekibimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla,

25 Haziran 2024 16:10

Değerli Müşterimiz ; Telefon görüşmemizde konu hakkında sizlere gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır. Sorunun çözümü için gerekenin yapılacağından emin olabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Çözüm Merkezi DOĞTAŞ

Kübra
Kübra
25 Haziran 2024 19:07

Çok teşekkürler gerçekten sorunun çözümü için çok uğraştınız! Telefonla arayıp durumun evcil hayvan kaynaklı olduğunu ve işlem yapılamayacağı aktarıldı. Buradan koltuk araştıranlara önerim markanın diğer modellerine bir şey diyemem ama Toscana modelinden kesinlikle uzak durun.

Leyla sonuçtan hiç memnun değil

17 Nisan 2024 10:00
Doğtaş Toscana Koltukta Tüylenme Ve Yastıklarda Ezilme Şikayeti
Hülya sonuçtan hiç memnun değil

26 Haziran 2023 10:47

21 Nisan 2024 17:57
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

23 Nisan 2024 01:24
Doğtaş Luna Tüylenme Problemi
Özge sonuçtan hiç memnun değil

09 Temmuz 2024 10:03

Doğtaş Mobilya Kategorileri