Hüsna sonuçtan hiç memnun değil

Doğtaş Mobilya Sipariş İptali Talep Ediyorum Para İadesi Yapılmıyor.

Doğtaş Mobilya Sipariş İptali Talep Ediyorum Para İadesi Yapılmıyor.
24 Temmuz 2024 17:00

Doğtaş Mobilya Çanakkale merkez şubesinden Yatak odası takımı ve mobilya takımı satın aldık. Satış yapan satış sorumlusu Ş**** isminde bir hanımefendi yanlış bilgi vererek ürün sattı, bir hafta içerisinde ürünleriniz teslim edilecektir dedi. Söz verdikleri sürede teslimat yapılmadı. Bize satarken sadece baza başlığı stokta yok onu geç teslim etmemiz sorun olur mu denildi bizde sorun olmayacağını beyan ettik. Ürünleri satın aldığımız tarihin üzerinden iki hafta geçti şu an deniyor baza başlığı yatağın iki ayağını oluşturduğu için bazanızı teslim edemiyoruz. Bizde doğal olarak İptal talep ediyoruz fakat ödememizden %30 kesinti yaparak paramızı iade edebileceklerini söylüyorlar. Gerekçe olarak de satış sözleşmesinde bu maddenin var olduğunu söylüyorlar ama biz onlara güvenerek sözleşmeyi okumadık bile sonuçta güvenilir bir firma ile muhatap olduğumuzu düşündük. Ve ödemeyi peşin yapmıştık
. Paramızın iki haftadır onlarda olduğunu, ürün ya da hizmet satın almadığımızı söyleyerek sipariş iptal talebinde bulunuyoruz. Fakat yardımcı olunmuyor %30 kesinti yapılarak iade edeceklerini söylüyorlar. Bu da 62.000 lira gibi ciddi bir tutar ediyor

24 Temmuz 2024 17:10 (Şikayetten 9 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Talebinizle ilgili olarak çözüm ekibimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla,

Hüsna
Hüsna
25 Temmuz 2024 17:19

Bir görüşme sağlanmadı

Doğtaş Kusurlu Ürün Teslimi Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

01 Ocak 2024 23:37
Ferdi sonuçtan hiç memnun değil

07 Eylül 2024 15:14
Nihat sonuçtan hiç memnun değil

12 Ağustos 2025 12:58

Doğtaş Mobilya Kategorileri