13 Şubat 2024 10:511.810

Pati dostu koltuk arayışı içerisindeydim. Metrocity Levent Doğtaş'tan 2 ay önce Z**** isimli satıcının tavsiyesi üzerine Costa Koltuk Takımı aldım. Teslimatın üzerinden 1 ay geçti. Ürün pati dostu olarak lanse edildi. Hatta Z**** Hanım'ın evinde de 2 adet kedisi olduğunu ve 2 senedir bu ürünün kumaşını kullanarak hiçbir problem yaşamadığını söyledi. Ürünün pati dostu olması sebebiyle 10 yıl kumaş garantisi olduğu belirtilerek, pahalı olmasına rağmen kaliteli olduğuna inanarak satın aldık. Ancak 1 ay içinde, aşağıda resimlerini paylaştığım gibi, üründe kabarmalar, yırtılmalar ve sökülmeler meydana geldi. Z**** Hanım'a ulaşmaya çalıştığımda telefonlarına cevap vermiyor. Firmanın genel merkezini aradığımda ise ürünün pati dostu olmadığını söylüyorlar ve servis gönderildiğinde 420 TL ödeme talep ediyorlar. 2 hafta geçmesine rağmen hala gelen giden, arayan soran olmadı; muhatap bulamıyorum.

12 Mart 2024 15:29

Bu kadar uzun süre bir kişi mağdur edilmez her gün arayıp talep oluşturuyorum dalga geçer gibi özür dileyerek hâlâ koltuklar değiştirilmedi. Bir daha mı asla ne Kelebek ne de Doğtaş Mobilya kimseye tavsiye etmeyeceğim ve alacak olanlara da mağdur ettiğinizi söyleyeceğim.

Eki aç
13 Şubat 2024 11:00 (Şikayetten 8 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Talebinizle ilgili olarak çözüm ekibimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla,

12 Mart 2024 15:26

3 haftadır sizlerden haber bekliyorum Tüketici Hakları Hakem Heyeti ve CİMER üzerinden şikayette bulunacağım.

14 Ekim 2024 20:07

Doğtaş koltuk takımı, pati dostu olarak almamıza rağmen 11 ay içinde ikinci kez koltuk kumaşlarında yırtılmalar ve sökülmeler oluştu. İlkinde 9 ay sonra kumaş değişimi yapıldı fakat kumaş değişiminin üzerinden 2 ay geçti. Bugün aradığımda aynı sorun kumaşta oluştuğunu bildirdiğimde kedi sahiplenme belgesi istenmekte, aksi takdirde ücret ödeyerek değişim yapmamız gerektiği iletilmektedir. Fakat biz bu koltukları almadan önce bize aktarılan 10 yıl kumaş garantisi olduğu belirtilerek, pahalı olmasına rağmen kaliteli olduğuna inanarak satın aldık.

Heval
2 Eylül 2024 16:554.110

Şubat ayında Doğtaş'tan Costa koltuk takımı aldık ve Temmuz ayında kullanmaya başladık. Satın alırken kedimiz olduğunu b...

1 Destek

Rebab
11 Nisan 2025 15:332.147

Doğtaş'tan 1 yıl önce Costa koltuk takımını satın aldık. Üzerinden 1 yıl geçmeden ürünün kumaşında tiftiklenme ve kumaşt...

1 Yorum

Tümünü Gör
Doğtaş Mobilya Markasından Şikayetçiyim

Doğtaş MobilyaMarkasından Şikayetçiyim

Hayri
Doğtaş Mobilya 2 Aylık Koltuğumun Ortadan Sökülmesi

Doğtaş Mobilya 2Aylık Koltuğumun Ortadan Sökülmesi

Gözde
Doğtaş Hatalı Gönderdiği Ürünün Arkasında Durmuyor!

Doğtaş HatalıGönderdiği Ürünün Arkasında Durmuyor!

Eylül
Doğtaş Firması İle Yaşadığım Berbat Süreç

Doğtaş Firmasıİle Yaşadığım Berbat Süreç

Gözde
Doğtaş Mobilya Değişimin Yapılmasını İstiyorum

Doğtaş MobilyaDeğişimin Yapılmasını İstiyorum

Kadriye
Doğtaş Legna Koltuk Takımı Hüsranı!

Doğtaş LegnaKoltuk Takımı Hüsranı!

Yunus

Öne ÇıkanKonular