02 Eylül 2024 16:55

Şubat ayında Doğtaş'tan Costa koltuk takımı aldık ve Temmuz ayında kullanmaya başladık. Satın alırken kedimiz olduğunu belirterek pati dostu almak istediğimizi söyledik ve bize kesinlikle tırnak geçmeyeceği belirtilerek tavsiye edilen kumaşı seçtik. Henüz 2 aydır kullanıyoruz ve gayet de tırnak geçiyor ve iplik iplik sökülme başladı. Müşteri hizmetlerini aradığımızda ise kedinin barınaktan sahiplenilmesi gerektiğini ve belge sunmamızı söylediler. Ben bu hayvanı kaç sene önce hasta haliyle sokaktan almışım, bu hikayeyi şubede koltuk bakarken herkese anlatmışım, karnesi var çipi var, bu nasıl bir saçmalıktır? Yalnızca barınaktan sahiplenilmiş hayvanlar için geçerliymiş pati dostu kumaş. Sokaktan sahiplenilen kedinin tırnağı geçmiyor mu koltuğa? Böyle bir mantık olabilir mi? E hadi madem böyle bir prosedürünüz var, şubenizde neden bu bilgi verilmiyor? Satış elemanıyla birbirimize telefondan kedilerimizi gösterirken illa aklına gelmez miydi bu bilgiyi vermek? Müşteriye kasten eksik bilgi veriyorsunuz ve pati dostu olduğunu iddia ederek yalan söylüyorsunuz. Hem pati dostu değil, hem de kaç senedir benimle olan kedim için geçerli değil. Bana bunun mantığını rica ediyorum anlatın. Üstüne bir de kumaş değişimi için para istiyorsunuz. Koltuğu aldığım için inanılmaz pişmanım, bu işin peşini bırakmayı da düşünmüyorum. Gerçekten pati dostu olan bir kumaşla değişim talep etmekteyim, en azından barınaktan sahiplenmediğim kedimin tırnağı belki buna geçmez.

02 Eylül 2024 17:00 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Talebinizle ilgili olarak çözüm ekibimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla,

Ebru sonuçtan hiç memnun değil

04 Ekim 2024 12:36
Doğtaş Mobilya Pati Dostu Kumaş Yanıltmacası: Garanti Kapsamı Sorunu
Canan sonuçtan hiç memnun değil

15 Kasım 2024 12:10
Ercan sonuçtan çok memnun

13 Mart 2025 16:01
"Sorunum çözüldü"
Dayanıksız Kumaş Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
Betül sonuçtan hiç memnun değil

22 Kasım 2024 18:10

11 Nisan 2025 15:33