13 Şubat 2024 15:39

2022 yılı temmuz ayında Doğtaş kalitesine güvenerek larina koltuk takımı aldım. Keten kumaşla kaplı olan koltuk kumaşı kısa bir süre sonra tüylenme yaptı. Koltuk minderlerinde kırışıklık meydana geldi. Servis talebinde bulundum ve gelen ekip sanki ikinci el bir ürün almışız gibi evde basit bir tüylenme makinesi ile sorunun giderileceğini söyledi. Tabii ki asla kabul etmeyip başka bir ekipten yeni servis kaydı talebinde bulundum ve bana bunun da mümkün olmadığını söylediler. Sadece bir ekibin görevli olduğunu ve kendilerince sunulan çözümü kabul edersem gelip basit bir makine ile tüy gidereceklerini eğer kabul etmez isem gelmeyeceklerini söylediler. İstemediği bir durumu müşteriye zorla kabul ettirme çabasından başka bir şey değildir bu.

Bu şekilde sıfır aldığım bir ürün için tadilatı kabul etmem mümkün değil. Yeni alınan bir ürün de bu hata varsa ve Doğtaş bunun çözümünü, tüylenmeyi gidermek için tıraşlayıp sonra da müşterinin eline zedelenmiş bir ürün bırakmak olarak mı buluyor? Garanti kapsamı içerisinde markanızdan kaynaklı yaşadığım bu sorunun çözülmemesi durumunda Tüketici Hakları’na başvurmaktan geri kalmayacağımı belirterek, yapılması gerekeni markanızdan rica ediyorum. Sıfır olarak aldığım ürünün bu kadar kısa sürede bu hale gelmesini asla kabul etmiyor, ivedilikle kumaş değişimi talebinde bulunuyor ve acilen mağduriyetimin giderilmesini rica ediyorum.

13 Şubat 2024 15:40 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Talebinizle ilgili olarak çözüm ekibimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla,

13 Şubat 2024 18:23

Değerli Müşterimiz ; Telefon görüşmemizde konu hakkında sizlere gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır. Sorunun çözümü için gerekenin yapılacağından emin olabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Çözüm Merkezi DOĞTAŞ

Kevser sonuçtan çok memnun

25 Ekim 2024 16:02
"Aslı Hanım'a ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum. Garanti sürem bitmiş olmasına rağmen haksız yere yaşadığım mağduriyetimi gidermek için elinden geleni yaptı."

30 Mart 2024 13:06
Doğtaş Mobilya Larina Koltuk Takımı Tüylenme Çökme
Gülşen sonuçtan hiç memnun değil

21 Eylül 2023 15:49

09 Temmuz 2024 22:14