Doğtaş Mobilya Çökme Yok Diyorlar Yapılmazsa Tüketici Hakem Heyeti'ne Başvuracağım

16 Şubat 2024 23:332.118

2022 Aralık ayında Doğtaş'tan Milena koltuk takımı satın aldık. Geldiği gün üçlü koltukta dalgalanma şeklinde izler tespit ettik ve sorunu dile getirdik; ancak 'sorun yok' yanıtını aldık. Kurulumu yapıp gittiler. İki kez servis çağırmama rağmen 'süngerde çökme yok' dediler. Ancak ben açıkça süngerin çökmüş ve dalgalanma olduğunu görebiliyorum. Bu durumun ivedilikle düzeltilerek süngerin değiştirilmesini talep ediyorum. İlgili fotoğrafları ekliyorum. Ayrıca, dört farklı Doğtaş mağazasını ziyaret ettim ve Milena koltukların teşhir ürünlerinde bu sorunun olmadığını gözlemledim. Koltuklarımın sorunlu olduğunu ve zamanla daha da kötüye gideceğini düşünüyorum. Acil olarak servisin gelip sorunu çözmesini istiyorum.

16 Şubat 2024 23:40 (Şikayetten 6 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Talebinizle ilgili olarak çözüm ekibimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla,

19 Şubat 2024 14:29

Değerli Müşterimiz ; Sizi kayıtlı telefon numaranız üzerinden aradık ancak iletişim sağlayamadık. Çözüm Ekibimiz sizlere ulaşmaya devam edecektir. Anlayışınız için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Çözüm Merkezi DOĞTAŞ

Yorumlar(5)

Azime
Benzer Şikayeti Var
20 Şubat 07:20

Nasıl çözüldü peki değişim mi oldu yoksa tadilat mi yapıldı

Azime
Benzer Şikayeti Var
12 Şubat 17:42

Sorununuz çözüldü mü

Doğtaş Koltuk Takımı Değişim Süreci Sorunu

7 Ocak 2025 15:353.678

"Merhaba, Şikayetim, ilgili ekip tarafından çözülmüştür. İyi çalışmalar."

29 Mayıs 2025 13:58570

Doğtaş'tan 13.03.2023 tarihinde Riviera 3'lü ve 2'li koltuk aldım. İki koltuğunda oturma yeri eğik duruyor, oturduğunuzd...

Doğtaş Koltuk Takımı Sünger Çökme Ve Yay Sesi Sorunu

25 Eylül 2024 21:131.937

Eylül 2023 ayında Doğtaş mobilyadan baz versiyon ve uygun fiyatlı koltuk takımı aldım. 6 ay dolmadan koltuk takımı sünge...

Tümünü Gör
Doğtaş Mobilya Markasından Şikayetçiyim

Doğtaş MobilyaMarkasından Şikayetçiyim

Hayri
Doğtaş Mobilya 2 Aylık Koltuğumun Ortadan Sökülmesi

Doğtaş Mobilya 2Aylık Koltuğumun Ortadan Sökülmesi

Gözde
Doğtaş Hatalı Gönderdiği Ürünün Arkasında Durmuyor!

Doğtaş HatalıGönderdiği Ürünün Arkasında Durmuyor!

Eylül
Doğtaş Firması İle Yaşadığım Berbat Süreç

Doğtaş Firmasıİle Yaşadığım Berbat Süreç

Gözde
Doğtaş Mobilya Değişimin Yapılmasını İstiyorum

Doğtaş MobilyaDeğişimin Yapılmasını İstiyorum

Kadriye
Doğtaş Legna Koltuk Takımı Hüsranı!

Doğtaş LegnaKoltuk Takımı Hüsranı!

Yunus

Öne ÇıkanKonular