Nezihat sonuçtan hiç memnun değil

Doğtaş Mobilya 61 Günde Gelemeyen Bursa İnegöl Sözde Fabrika Satış Bekletmeyen Mağaza

25 Temmuz 2024 00:29

Doğtaş Mobilya'dan tüm evimi yeniledim, eski eşyalarımı elden çıkarıp yeni eve geçtiğimde teslim almak istedim. Tamam dendi, 23 Mayıs'ta aldım, 4 Temmuz'da teslim edilmek üzere Bursa İnegöl'deki Doğtaş mağazasından ayrıldım. Bugün 61 gün olmuş, ses yok. Her sabah uyanınca ilk işimiz mağazayı aramak, sözleşmemizi hazırlayan eleman işten ayrılmış, ilk 10 gün muhatap bulamadık. Sonrası ise 'biz size dönelim' deniyor. Asla dönüş olmuyor. 40 gün ben müsaade ettim, zaten hazır olsun bu sürede diye. 60 günü devirdik, ne zaman geleceği belli ne gün ne saat. 5 kişilik ailem 20 gündür iki yatak iki sandalyede resmen sürünüyoruz. Bu kul hakkı değil mi? Sorumlulara hakkım helal değil, ödeme yaptığım halde ürün elimde değil. Şu zaman gelir gibi bir netlik de yok. Bizler hakkımızı helal etmiyoruz. Çözüm ekibi sizi arayacaktır mesaj yanıtını da kabul etmiyoruz. Tüketici Hakem Heyeti'ne de mail atacağım şimdi. Taa Sivas'tan gidip aldık. 'Biz fabrika satışıyız, ilk elden aldınız, sıra beklemezsiniz, hemen gelir ürün' vs. Güzel yanıldık vesselam.

25 Temmuz 2024 00:20

23 mayısta aldığım tüm ev eşyalar im bugün 61 gün oldu hala gelmedi, taaa Sivas tan kalkıp Bursa İnegöl fabrika satış mağazasına gittim ilk sıradan alırsınız, beklemezsiniz, biz fabrika satışız dendi imzalayıp ödedik, 4 temmuzda teslim edilmek üzere anlaştık, sözleşmeyi imzalatan personel istifa etmiş 10 gün muhatap bulamadık haziran ayındaki aradığımda 4 temmuzda gelir değil mi dedim bir masanız kalmış üretilsinn gelir dendi, yeni eve taşındım 22 gündür tüm ailem yani 5 kişi iki sandalye iki yatakta resmen sürünüyoruz, bu kul hakkı değil mi ben helal etmiyorum, ödeme yaptım, 40 gün ben süre verdim ama bugün bile yatak başlığınız üretilmemiş belli değil ne zaman üretilir deniyor kapanııyor tel, biz size dönelim deniyor asla dönen olmuyor, çözüm ekinimiz ilgileniyor gibi bir mesaj kabul etmiyorum teslimat istiyorum yeter artık

25 Temmuz 2024 00:30 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Talebinizle ilgili olarak çözüm ekibimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla,

Nezihat
Nezihat

Doğtaş Bursa İnegöl den 23 mayısta alınan ürünler hala teslim edilmedi Neredeyse 70 gün olacak, artık Bursa İnegöl mağazası cep telefonlarımıza yanıt vermiyor. Şikayet var a yazdıktan sonra ilk kez aradılar teslimat tarihiniz net değil deyip kapadılar, bir daha da dönüş ya da randevu araması olmadı, en son dün aradım sizin adresi yanlış yazmışız bizle ilgili bir durum hala bizden kaynaklı deyip kapadılar, Tüketici Hakem Heyeti ya da mahkeme başvurusu düşünüyorum artık. Nerdenn bulaştık tövbeler olsun

Meryem sonuçtan hiç memnun değil

04 Ağustos 2025 21:19
Bahar sonuçtan hiç memnun değil

26 Ekim 2024 13:11
Doğtaş Mobilya İle Yaşanan Hayal Kırıklığı: İade Sürecinde Büyük Sorunlar
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

02 Ekim 2024 16:08

Doğtaş Mobilya Kategorileri