Turgay sonuçtan çok memnun

DeFacto Black Erkek Parfüm Sorunu

04 Nisan 2024 09:00
Turgay'ın Teşekkür Mesajı
“Değişim sağlandı, teşekkürler.”

DeFacto mağazasından aldığım 'bir alana bir bedava' parfüm kampanyasından 600 TL'ye 4 adet Black erkek parfümü aldım. Biri hediye ettiğim ve birini kendim kullandığım bu parfümlerden son zamanlarda memnun değilim. Parfüm artık neredeyse su sıkıyor ve kokusu da gitmiş durumda. İki tanesinin jelatini bile açılmamışken, bunları mağazaya iade etmek istedim. Ancak maalesef fişim olmadan işlem yapılamayacağını söylediler. Diğer mağazalar hiçbir sorun çıkarmazken, sürekli alışveriş yaptığım DeFacto'dan böyle bir yanıt almak beni üzdü. Bir daha alışveriş yaparken iki kez düşüneceğim.

04 Nisan 2024 09:03 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz Turgay D., 28383223 numaralı talebiniz tarafımıza ulaşmış olup en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Saygılarımızla. DeFacto Müşteri Deneyim Merkezi 0850 333 22 86

04 Nisan 2024 13:52
DeFacto Black Erkek Parfüm Sorunu

Fotoğraf.

04 Nisan 2024 14:00

Değerli Müşterimiz, Geri bildiriminizi özenle ele alıp, sizinle en kısa sürede irtibata geçeceğiz. Saygılarımızla. DeFacto Müşteri Deneyim Merkezi 0850 333 22 86

06 Nisan 2024 17:23

Maalesef 2 gündür herhangi bir geri dönüş olmadı bir daha DeFacto markalı ürün kullanacağımı düşünmüyorum.

12 Nisan 2024 11:49

"💕. Teşekkürler..."
Muhammet sonuçtan çok memnun

Muhammet
29 Mart 2025 13:16
"Çok ilgiliydiler bayağı yardımcı oldular. Teşekkürler..."
DeFacto Alışverişinde Hayal Kırıklığı: Kusurlu Ürün Ve Kampanya Sorunu
DeFacto Alışverişinde Hayal Kırıklığı: Kusurlu Ürün Ve Kampanya Sorunu
Muhammet sonuçtan çok memnun

Muhammet
15 Ağustos 2024 10:52
"Hatice Hanıma özellikle teşekkür ederim yaklaşık 10 gündür devam eden bu süreçte benden kaynaklanan gecikme durumlarında süreci esnetip yardımcı oldular. Sorunum en iyi şekilde çözüldü. DeFacto hakkındaki fikirlerim olumlu yönde değişti."
DeFacto Kategorileri