Burçak sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Alınan Bulaşık Makinesi Arızalı Çıktı

30 Aralık 2024 10:54

2 gün önce Arçelik 61112 WF Solo bulaşık makinesi satın aldım, bugün teslim edildi. Servis bağlamaya geldi ve cihaz arızalı çıktı. İvedilikle teslim edilsin diye koştura koştura ödeme yapıp cumartesi teslimat sağladık fakat yeni kutusundan çıkmış cihaz arıza verdi. Değişim talep ettik, yeni cihazı tamir ettirecek değildik. Fakat gelen servis cihazı tamir edip değişimi beklememizi sağlamak yerine cihazı öyle bıraktı gitti. Şu an yeni cihazın ne zaman geleceği belli değil. Bana arızalı cihazı bırakıp gittiniz. Tamir edip değişimi bekletmeliydiniz. Mağdur edildik. Ya hızla teslim edin ya da yenisi gelene kadar bunu tamir edin.

30 Aralık 2024 14:01 (Şikayetten 3 saat sonra)
30 Aralık 2024 17:03

Şimdi Arçelik'ten arandım, 2 haftadan önce teslim edemem cihazıda tamir edemem diyor. Bakın şu mağduriyete bir bakın ya. O kadar pişmanım ki anlatamam sizi tercih ettiğim için. Ne yaparım ne teslim ederim diyorsunuz. 15 gün ben sizi neden bekleyeyim?!

30 Aralık 2024 17:17

Siz diyorsunuz ki Arçelik tüm Türkiye'ye yeni yıl nedeniyle sevkiyatını teslimatını mı durdurdu? Herkes tatilde, sayım var bilmem ne bunlar bizi bağlıyor mu? Herkes çalışıyor 1 gün tatil, siz neden çalışmıyorsunuz?!

31 Aralık 2024 09:00

İstanbul'un göbeğinde Kartal Merkez'de bu olay oluyor bakın. Teslim etmiyorlar malımı.

Ahmet

Arçelik bulaşık makinesi aldım 4. Yıl içinde paslanma oldu defalarca servis geldi yapacak bir şey yok dedi ama makine paslanma ya karşı garantili olması lazım ben boş uz dolabı almıştım 8. Sene geçmişti ufak paslanma oldu aradım gelip makinesi değiştiler. Yeni dolap getirdiler.

Merve sonucu yetersiz buldu

Hasarlı Ürün Teslimatı Ve Yetersiz Değişim Süreci Nedeniyle Mağduriyet