Ayse sonuçtan memnun değil

26 Ağustos 2024 12:29

Su sebilimi 1 yıl önce almıştım ve artık borularında yeşillenmeler olmuştu. Ulaşabildiğim yere kadar kendim temizledim fotoğrafta da benim ulaşabildiğim yer temiz geri kalan yeşil bunu görebilirsiniz. Servisi aradım temizlik için gelip aldılar. Getirdiklerinde 2 saat sonra fişe takarsınız deyip gittiler. Fişe takmak için açtığımda borunun hala benim teslim ettiğim gibi olduğunu gördüm. 900 TL ücret aldılar ve temizlemeden aynı şekilde geri verdiler. Arıyorum servis sizi arayacak diye oyalıyorlar. Acilen çözüm istiyorum.

29 Ağustos 2024 16:01

Daha bir yıl önce aldığım sağlam su sebilimi temizlik için Arçelik Zümrütevler yetkili servisine verdim. Önce temizledik diye bıraktıkları sebil borusu yeşildi. Sonra bu sefer temizledik diye getirdikleri sebilin plastik borusu çizik içindeydi ve sebil çalışmıyordu. Sebilimi kendileri bozduğu için değişim talebiyle gönderdim. Lakin onlar üst parçalarını tamamen değiştirmişler ve öyle göndermişler içim rahat olabilirmiş artık. Şaka gibi değil mi :) sebil geldi ama bu sefer de oda sıcaklığında su veren kısmın haznesi sadece 1.5 su bardağı su aldıktan sonra tükeniyor ve tekrar su almaya çabalıyor. Sağlam sebilimi bozdunuz bozdunuz bozdunuz değişim istiyorum.

28 Ağustos 2024 00:06

Arçelik servisine 22.08.2024'te temizletmek üzere verdiğim 1150gd sebilimi, Arçelik servisi öncelikle düzgün temizlemeden borusu hala yeşil bir şekilde teslim etmişti. Buraya bu konuyu yazmıştım. Şimdi ise, sebil geldi ama plastik borusu çizik içinde ve en önemlisi artık sebilim çalışmıyor. Günlerdir süründürmelerinin ardından sapasağlam sadece temizlik için verdiğim daha 1 senelik sebilimi bana bozuk teslim ettiğinize inanamıyorum! Acilen çözüm istiyorum

Ek
26 Ağustos 2024 13:16 (Şikayetten 46 dakika sonra)

11 Temmuz 2024 09:57

08 Şubat 2024 15:36
Arçelik Temizlik Ve Bakim İçin Servise Aldığı Sebili Kaybetti.!
Arçelik Temizlik Ve Bakim İçin Servise Aldığı Sebili Kaybetti.!

12 Temmuz 2023 13:44
Seda sonuçtan hiç memnun değil

31 Temmuz 2024 12:17

Gülay