Çağla sonuçtan hiç memnun değil

Çağla
04 Haziran 2024 21:38

Arçelik çamaşır makinesi bozulunca yeni makine aldım, yine Arçelik'ten. Perşembe günü alınan makineyi bugün, yani salı günü getirdiler. Kurulum yapmak için Emaar Square Mall Arçelik yetkili servisten O**** Bey geldi. Kuruluma ama sanırım beni akrabası, eşi, dostu, çocuğu sandı; azarlar gibi konuşması ve evime verdiği zarar da cabası. Kurutma makinesini çamaşır makinesinin üzerine montaj için 500 TL istediler. Montajlama için bir aparat vardı, onu balkondan alıp banyoya götürürken O**** Bey keşke onun yerine makine koyabilmek için buranın yolunu açsaydınız dedi. Ayakkabılık vardı, ben bayan halimle onu nasıl itebilirim ki? Eski makine için gelen servis, makineyi oradan çıkarmak için ayakkabılığı itip çıkardıktan sonra geri yerine çektiler. Bu insanlıktır ama maalesef insan demeye bin şahit lazım. Bana sormadan internetin fişini çekmiş, evde ablam online çalışıyordu ve bilgisayarın internetini kesti. Duvara bant yapıştırmış, boyayı olduğu gibi kaldırdı. Garanti kağıtlarını lavabonun içine koymuş. Gelirken zaten bir sinirlilerdi, makineyi etrafa çarpa çarpa montajladılar. Lütfen evime verdiği hasarın bedelini ödesin.

05 Haziran 2024 11:37 (Şikayetten 13 saat sonra)

Arçelik Servis Hizmetinde Yaşanan Mağduriyet Ve Ek Ücret Sorunu

Ziynet
24 Aralık 2024 15:20

Yetkili Servisten Sonra Evimi Su Bastı, Mağduriyetim Giderilmedi

Selver
14 Ekim 2025 17:02
Recep sonuçtan hiç memnun değil

10 Temmuz 2023 09:43
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Abdullah
04 Haziran 2025 22:13
Arçelik Servisinden Yetersiz Hizmet Ve Müşteri Memnuniyetsizliği
Nursel sonuçtan hiç memnun değil

Nursel
31 Aralık 2023 19:52