Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
12 Şubat 2024 15:27

Merhabalar arkadaşlar, ben Antalya Serik'teki Arçelik bayisinden 'Rhb 6050 k Resital El Blender' aldım, fiyatı 2800 lira idi. Makinede bir anormallik vardı; yani bir mercimeği ya da haşlanmış bir patatesi bile blender ezme işlemini parçalı bir şekilde bırakıyordu. Eşim ve bebeğimle hemen aldığım Arçelik bayisine gittim. 'Biz bir şey yapamayız, servise götürün' dediler. Daha iki günlük sıfır bir cihazdı, neyse servise götürdük. Oradaki servis personeline durumu anlattık, yiyecekleri parçalamadığını söyledik. Servisteki arkadaş, 'Bu cihaz burada dursun. Artık haftaya burada mercimek yaparsam denerim' diyerek bizimle alay eder gibi konuştu. Oradaki bayan personeller, eşime 'Sen yemek yapmasını bilmiyorsun' diyerek aşağılayıcı kelimeler kullandı. Servis personeline, 'Müşteriyle nasıl konuşuyorsunuz?' diye sordum, 'Bizde böyle' diye cevap verdi. Oradaki personeller, eşimin ve kucağımızdaki bebeğimizin üstüne yürüdü. Bu durum hiç affedilecek ya da alttan alınacak bir durum değil. Evimdeki bütün beyaz eşyalar Arçelik markaydı, bundan sonra Arçelik'in önünden bile geçmeyeceğim. Şimdi size, bu zulmü uygulayan ve aşağılayıcı konuşan Arçelik yetkili servisinin fotoğrafını ekliyorum. Eğer Arçelik sözünün arkasında duruyorsa, o yetkili servisin kamera kayıtlarını izleyip bize hak verecektir.

12 Şubat 2024 18:18 (Şikayetten 2 saat sonra)

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

05 Şubat 21:40
Arçelik Servisinde Tutarsızlık Ve Ekstra Ücret Talebi
Can sonuçtan hiç memnun değil

24 Nisan 2024 22:35
Arçelik Blender Garantili Ürün Tamir İçin Ücret Talep Ediyor
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Furkan
12 Temmuz 2024 19:39
Merve sonuçtan çok memnun

22 Aralık 2023 10:11
"Teşekkürler"

23 Mart 2024 16:55
Bir Daha Arçelik Mi? Asla!
Arçelik Kategorileri