Arçelik Ve Arçelik İstanbul Başakşehir Yetkili Servisi Kötü Hizmeti

Arçelik Ve Arçelik İstanbul Başakşehir Yetkili Servisi Kötü Hizmeti
25 Kasım 2023 13:46

Arçelik Çay Yapma makinesini 4. Kez İstanbul Başakşehir Yetkili servisine göndermek zorunda kalıp 4. Kez gittiğinde garanti süresi de henüz bitmiş oldu. Ücretli olarak işlem yapılmasını kabul ederek ürünü onarılmış olarak teslim aldığımızda ürünün streçli olarak servisten çıktığını ve strecini açmadan üründe kırık ve servis işlemi sırasında ürünün bazı alanın yamultulduğunu tespit ederek hemen o an paketi açmadan servis ile irtibata geçtik.

Tabi servis üslubu ve kusurunu elbette kabul etmemesi bizler şaşırmadı. Yetkili servisin bu tutum ve davranışını Arçelik Müşteri Hizmetlerine ilettik. Ancak Arçelik daha da fazla şaşırttı. Konuyu 2 haftadır 3 farklı müşteri hizmetleri personeline doğru izah edemedik. Türkçe dilini anlamayan insanlarla "müşteri hizmetleri" departmanı var. Neyse ki N***** Hanım konuyu anlayarak şu an dönüş yaparak o da yetkili servisini araştırma yapması gerektiği halde, o da yetkili servisi gibi davranışı son derece kötü ve müşteri suçlarcasına soruna yaklaşması.

Açıkçası yaşanılan bu durum yine bir Türk markasının ne müşteri memnuniyeti anlayışı, ne sorunun tek seferde anlaşılması, ne de çözümü konusunda bizleri şaşırtmamaya devam ediyor.

Şu an itibarı ile bugün küçücük sorun 1 aydır daha somut bir adıma gitmediyse yarın yaşanması muhtemel daha büyük sorunların çözümü imkansız görünmektedir. Bu sebeple Arçelik markasına dair bir "pil" dahi hayatıma sokmayacağımı bildirmek istiyorum.

25 Kasım 2023 16:46 (Şikayetten 3 saat sonra)

Öztekin
27 Temmuz 2024 23:40
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Zeynep
12 Aralık 2023 11:38
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Gurme Çay Makinesi Sürekli Arıza Ve Yetersiz Servis Deneyimi

21 Ağustos 2025 11:38
Vildan sonuçtan hiç memnun değil

Vildan
20 Ocak 2025 11:45
Danış sonuçtan hiç memnun değil

Danış
09 Ocak 2024 14:44