Mahmut sonucu yetersiz buldu

Arçelik TV Mavi Ekran

Mahmut
12 Haziran 2023 23:52

Ürünüm A49L 8900 5A Arçelik 4K Smart TV televizyonunun garantisi 8 Haziran 2023 de bitti ama uzun zamandır televizyonumun ekranında mavileşme görüyorum. Biz fark etmedik ama gelen misafirler hemen fark etti. Biraz önce servisi aradım ama ücret dahilinde yapılacağını söyledi. Buradaki yorumlardan anladığıma göre bu cihazdan kaynaklanıyor. Nasıl bir yol izlemeliyim.

13 Haziran 2023 12:06 (Şikayetten 12 saat sonra)

Ahmet
Ahmet

Merhaba. Bende de A49L 8900 5A 4K TV var ve bende aynı sorunu yaşadım. Benim televizyonumun ekranı Haziran. 2021 ve Şubat. 2023 yıllarında 2 defa bozuldu. Garantisi biteli birkaç olması nedeniyle marka ücret istedi. Her 1,5 sende bir ekran arızası! Cihazı 6 sene kullanmak istesem, 4 defa ekran değişim yapılması gerekecek. Tekrar bozulacak olan ekranın onarımı ya da değişimini ücretle yaptırmak yerine, aynı maliyetle başka bir marka televizyon almak kendimce daha mantıklı olacaktır. Üründeki kronik arıza ve bu arızanın üretim aşamasında giderilmesinin ya da oluşumunun minimum seviyede tutulmasının sağlanmaması ve yine markanın bu konuda tüketicilerini mağdur etmesi nedeniyle marka hakkında, 6502 Sayılı Tüketiciyi Koruma Kanununun Madde-8 ve Madde-11'e istinaden t. C. Ticaret Bakanlığı Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayette bulundum. Markadan savunma istendi. Siz de E-Devlet üzerinden t. C. Ticaret Bakanlığı Tüketici Hakem Heyeti’ne çok kolay başvuru yapabilir, herhangi bir ücret ödemeden hakkınızı arayabilirsiniz.

Arçelik A49L 8900 5A Ultra HD (4K) TV Panel Arızası (çözüm Bekleniyor)

07 Aralık 2023 14:37
Arçelik A49L 8900 5A Ultra HD (4K) TV Panel Arızası (çözüm Bekleniyor)
Salih sonuçtan hiç memnun değil

04 Ağustos 2024 11:48

Aşkın