Ilknur sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Trabzon Servis Ve Bayi Sıkıntısı

07 Mayıs 2024 14:38

Arçelik Trabzon bayisinden aldığım 8100m model çamaşır makinesi sıkma yaparken ses gelmesi sorunu nedeniyle servis talebinde bulundum. Gelen servis, makinenin amortisör ve kazanının değişmesi gerektiğini belirtti.

Ben, 1,5 yıllık bir makinenin kazan ve amortisörünün değiştirilmesini kabul etmediğimi, yeni ürün talep ettiğimi bildirdim. Ancak, Arçelik çağrı merkezine şikayette bulunmama rağmen, değişim kabul edilmedi ve ısrarla parça değişimi yapılmasına karar verildiği bilgisi paylaşıldı. 1,5 yıllık bir ürünün amortisör ve kazan değişimini kesinlikle kabul edilemez buluyorum.

Aldığım bayiyi aradığımda, bölge servisine e-posta gönderdiklerini, fakat ilk defa böyle bir arıza ile karşılaşıldığı için değişim yapılmayıp parça değişimi yapılmasına karar verildiği bilgisini aldım. Yerli ve milli bir marka olan Arçelik'in ürünün arkasında durmaması beni hayal kırıklığına uğrattı. Eski makinenin 15 yıl sonra amortisör arızası yapması üzerine yeni bir makine almıştım; ancak yeni bir ürünün bu kadar kısa sürede ve garanti süresi içinde bu sorunu yaşatması normal gelmiyor.

Daha önce Vestel'den aldığım garantili bir üründe yaşadığım farklı bir sorunu servis çözemediği halde, aldığım bayi yardımcı olarak ürünümün değişimini sağlamıştı. Ancak Arçelik'ten aldığım bayi yardımcı olmuyor ve bu durum Arçelik için pişmanlık yaratıyor.

Gelen servisin de bu kadar kısa sürede bu arızanın normal olmadığını belirtmesi ve bayiye anlattığımda haklı bulunmama rağmen hala bir çözüme ulaşılamamış olması beni şaşırtıyor.

07 Mayıs 2024 15:40 (Şikayetten 1 saat sonra)
08 Mayıs 2024 09:26

Maalesef sorun giderilmedi. Israrla parça değişiminde karar kılındı. Müşteri memnuniyeti 2. Hatta 3. Sırada yer alan bir firma müşteri memnuniyeti için 2 yıl ek garanti talebim bile reddedildi. Kesinlikle tavsiye etmiyorum Arçelik benim için sınıfta kaldı gerek servis gerek bayi olarak. Son alışverişimdi, böyle büyük bir markanın bu şekilde çözümsüzlüğü normal olarak kabul edilemez.

Rukiy sonuçtan hiç memnun değil

04 Aralık 2024 00:17
Yeşim sonuçtan hiç memnun değil

Yeşim
30 Ekim 2023 20:28
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Özlem
09 Mayıs 2024 12:09