Yasın sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Servis Ünye Fırınlı Ocak

Yasın
26 Nisan 2024 17:25

Arçelik Ünye Güdekler Yetkili Servisine fırınlı ocaktan ses geldiğini söyledim. Servis elemanları iki kişi geldi. Elini ocağa bile sürmeden 'Bunun gaz kanalları patlamış' dedi. '5 bin lira masraf çıkarır' dedi. 'Sıfırını alın daha iyi' dedi. 400 lira para alıp gittiler. Başka ilçede tanıdığım bir ustaya durumu anlattım. 'Ben' dedi, '15 yıldır bu işi yapıyorum. Kanal patlaması diye bir şey görmedim, duymadım' dedi. 'Tüpün hortumunun ucundaki dedantörü değiştirin' dedi. 'Bozulduysa ses ondan olur' dedi. Üst kattaki dedantörle değiştirdim ve gerçekten ses gitti, sorun düzeldi. Hemen servisi aradım, '400 lira paramı iade edin' dedim. 'Olmaz, iade edemeyiz' dediler. Bütün bu anlattıklarım aynı gün içinde oldu.

26 Nisan 2024 17:15

Arçelik Ünye Yetkili Servisine fırınlı ocaktan ses geldiğini söyledim. Servis elemanları iki kişi geldi. Elini ocağa bile sürmeden bunun gaz kanalları patlamış dedi. 5 bin lira masraf çıkarır dedi. Sıfırını alın daha iyi dedi. 40O lira para alıp gittiler. Başka ilçede tanıdığım bir ustaya durumu anlattım. Ben dedi 15 yıldır bu işi yapıyorum. Kanal patlaması diye bir şey görmedim, duymadım dedi. Tüpün hortumun ucundaki dedantörünü değiştirin dedi. Bozulduysa ses ondan olur dedi. Üst kattaki dedantörle değiştirdim ve gerçekten ses gitti, sorun düzeldi. Hemen servisi aradım,400 lira paramı iade edin dedim. Olmaz, iade edemeyiz dediler. Bütün bu anlattıklarım aynı gün içinde oldu. Arçelik Ünye Yetkili Servisi.

Arçelik Alırken Çok Düşünmek Lazım

03 Eylül 2023 09:37
Gülay sonuçtan memnun

Gülay
27 Şubat 2024 14:19
"Ücret iade edildi teşekkür ediyorum, ancak şikayet söz konusu olmasa muhatap bulabileceğimi düşünmüyorum."
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Servisi Ve Çıkarılan Abartılı Masraf

01 Mart 2024 11:08
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Servis Hizmetinin Yarım Yapılması.

21 Aralık 2023 23:39
Buse sonuçtan hiç memnun değil

19 Şubat 2024 22:23
Arçelik Markasına Ait Ocağım Kendi Kendine Alev Aldı