Cansu sonuçtan memnun değil

20 Ocak 2024 10:44

Arçelik Okmeydanı'ndaki mağazadan 30 bin liralık bir çamaşır makinesi aldım. Bosch ve Arçelik arasında kararsız kalmıştım; ancak Arçelik'in servis imkanının daha iyi olduğunu söylediler. Bu nedenle Arçelik'i tercih ettim fakat keşke etmeseydim. Mağazadan aldığım gün, yani 17 Ocak'ta, mağazanın 20 Ocak Cumartesi günü montaj ve kurulum yapacaklarını söylediler. Ben de makineye bir haftadır ihtiyacım olduğunu ve acil olduğunu belirttim, 'tamam' dediler. Daha sonra 18 Ocak'ta arandım ve bugün servisin makineyi getirip montaj yapacağını söylediler. Biz çalışan insanlarız ve sadece hafta sonumuz var. Bugün ve dünden beri Arçelik'i (02124524520) arıyorum ve 'Randevunuz yok ki' diyorlar. Ben de 'Aranıp teyit ettik' diyorum, ancak bu numaradan servis kaydının düşmediğini söylüyorlar. Çağrı merkezinden talep oluşturdum. Allah aşkına, bu mu sizin hizmet anlayışınız? Eğer gerçekten bugün de gelmezlerse, tüm tüketici haklarımı kullanarak her türlü haklarımı kullanacağım ve şikayette bulunacağım. Bu kadar sorun yaşadım ve hâlâ servis var ama servis numarası yok. Çağrı merkeziyle iletişime geçiyorsunuz, anlamıyorum bu nasıl bir saçmalık? Randevu veriyorlar ama sisteme kayıt düşmüyor; gelen giden yok. Gerçekten iptal ettirmek istiyorum, iade edin ve Bosch'tan alacağım.

Cansu
Cansu
20 Ocak 2024 13:11

Bugün tekrar aradılar ve 1 hafta 10 günü bulabilir dediler makinenin servise gelmesi ben böyle saçma bir şey görmedim koskoca markanın servis kalitesi bu mu yani? 1 ay makinesiz kaldık... Paramla mağduriyet yaşıyorum

20 Ocak 2024 14:59 (Şikayetten 4 saat sonra)

Arçelik Bozuk Makine Gönderdi.

Zeynep
15 Haziran 2024 17:08
Arçelik Bozuk Makine Gönderdi.
Burcak sonuçtan hiç memnun değil

Burcak
08 Ağustos 2024 18:41