Arçelik Şarjlı Süpürge Kalitesiz Ve Bozuk Ürün!

09 Kasım 2023 17:28

Arçelik'ten aldığım Imperium GO Plus SD 9161 Şarjlı Süpürge Hemen şarjı bitiyor süpürürken gıcırtı yapıyor şarj olmuyor. Şarj ettiğimde 3,5 saatte sadece %20 şarj oluyor. Bahsetmiş olduğum şikayetlerle ilgili henüz 8 gün önce almış olduğum süpürge için iletişime geçtim. Gözle görülen sorunlarla ilgili servisin süpürgeyi alması gerektiğini kontrol etmesi gerektiğini söylediler. Servise henüz 1 haftalık üründe işlem yapmak istemediğimi belirttim iade etmek istedim. İadeyi kabul etmediler. Kutusunu evimiz küçük olduğu için atmıştık. Sorunların giderilmesi için değişim talep ettik çünkü yüklü miktarda para verdim. En iyisi olduğunu en uzun ömürlü olduğunu almış olduğum bayii tarafımıza iletmişti buna istinaden satın aldık. Fakat servis üründe sorun yok diye iddia ediyor. Üslupları konuşma tarzları çok fazla rahatsız edici hiçbir şekilde ilgilenmek yok. Neyse ürünüm servisten geldi. Haznesini temizlememizi söylediler. Bizde bakımını yaptık. Tekrar aynı sorunları yaşıyoruz. 4-5 dakikada şarj bitiyor sonra 3,5 saatte %20 şarj oluyor. Süpürgeyi en minimum kademe de kullanıyor. Olmama rağmen 4-5 dakikada şarj bitiyor. İlgili konuya istinaden video çektik kanıtlama amaçlı onu da yükleyeceğim. Fakat servis videoyu göndermeme rağmen bizimle ilgilenmiyor hakkımı arayacağım dememe rağmen istediğin yere şikayet et dedi. Ben Arçelik firmasından asla ve asla memnun değilim.

18 Kasım 2024 16:18 (Şikayetten 12 ay sonra)

İpar
İpar

Birebir aynı sorunu yaşadım ve aradan geçen 20 gün boyunca hiçbir şekilde ilgilenmiyorlar.

Cansu sonuçtan hiç memnun değil

07 Ağustos 2024 15:23

Şimal
02 Haziran 2023 12:03
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Şarjlı Süpürge Hayal Kırıklığı Yaşattı

Özlem