Gamze sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Klima Sürekli Hata Veriyor Soğutma Yapmıyor

26 Temmuz 2023 20:24

Arçelik'ten geçen sene bir klima aldık. Geçen sene 2 ay aktif kullanıldı. Bu sene fe Haziran 15 den beri kullanıyoruz. Klima 2 kez bozuldu sürekli gazı bitti uyarısı veriyor. Önceki bozulmada servisi araya araya 15 günde zor getirttik klima arızası 10 temmuzda giderildi bugün 26 Temmuz klima yine hata veriyor. Servis gelsin diye bir 10 gün daha bekleriz herhalde 50 derece saçakta klimasız ne yapalım Arçelik firmasına güvendik klima aldık. Arkasında durmuyorlar. Bu klima 10 günde bir bozulacaksa biz neye güvenip para verdik. Biz klimaya ne yapmış olabiliriz sürekli soğutmuyor sucukta yanıyoruz klimanın acilen yeni klimayla değiştirilmesini talep ediyorum

13 Ağustos 2023 12:02

Arçelik klimam gaz kaçağı sebebiyle iki aydır beş kez bozuldu üç kere eve servis geldi üç kere gaz basıldı bastıkları gaz maksimum 2 3gün gitti sonra tekrardan Ch 32 hatası aldık servise artık bu ürünü istemediğimi değişim talep ettiğimi söyledim 24 Haziran'dan bu yana sürekli şikayet kaydı açıyorum müşteri hizmetlerinin dediği tek şey talebinizi iletiyorum talebinizi ilgili birimlere iletiyorum başka hiçbir şey demiyorlar ilgili birimler güya bize dönecekmiş fakat aylardır bir dönüş alamadım bozuk klimayla iki aylık yazı bitirdim klimam evimde bozuk ve hala hiçbir şekilde bir ilerleyiş gösteremediler ben sizin bozuk klimanızla uğraşmak zorunda değilim param sonuna kadar helal olmasın paramın tarafıma iade olmasını ya da bu klimanın tamamen değiştirilmesini talep ediyorum. Arçelik asla alınmaz arkadaşlar pişmanlıktır. Arçelik ürün alacaklar kesinlikle kaçın aynı zamanda bulaşık makinemde sorunlu biz evde yokken resmen yerinden çıkıp holde yürüyor.

28 Temmuz 2023 12:09 (Şikayetten 1 gün sonra)
28 Temmuz 2023 21:04

Her türlü sorunda ulaşabilirsiniz diyorsunuz tüm gün sürekli servisi aramaktan telefon başında helak olduk evde hastamız var 50 derece sıcakta 4 gündür servis gelecek diye bekliyoruz hala bir dönüş yok acilen bu bozuk klimanın değiştirilmesini bekliyorum yoksa gerekli mercilere başvuracağım

29 Temmuz 2023 09:03

Sürekli arıyorum ve bağlanıyorum hiçbir şekilde tarafıma dönüş olmuyor bu bozuk klimanın alınıp şu an daha iyisiyle düzgün sogutanıyla değiştirmenizi talep ediyorum

29 Temmuz 2023 09:05

Ben sizi sürekli aramak zorunda değilim Vestel Bosch gibi firmalarda müşteri memnuniyeti her zaman daha önemli Arçelik pişmanlıkmış bunu anladım arkadaşımın Bosch kliması bozuldu daha üst modelini iki bir etmeden evine taktılar ben var olanı bile değiştiremiyorum Arçelik pişmanlık kimse bu markaya güvenip ürün almasın

29 Temmuz 2023 19:08

Zar zor sürekli arayarak servis gününü 4 gün öne çektirdim evde hastamız var diyoruz hala dönüş yok keyfe keder hareket ediyorsunuz 50 derece sıcakta yanıyoruz evimizde duramıyoruz ne yapalım evimizi mi terkedelim siz nasıl sorumsuzsunuz bir firmasınız ki ürününüzün arkasında durmuyorsunuz koskoca Arçelik şimdi bir klimayı tamir edemeyecek değiştiremeyecek kadar düştü öyle mi klimamın en geç 31 Temmuz 2023 e kadar servis gönderilip değiştirilmesini talep ediyorum

31 Temmuz 2023 19:01

Klimanın değiştirilmesi için aksiyon aldık dediniz klima ile ilgili hiçbiri ilerleme yok evde hastamız var 50 derece sıcak siz nasıl sorumsuz bir firmasınız size nereden bulaşıp ürün aldık

01 Ağustos 2023 12:46

Hastamız var diye sürekli arıyorum hala bir dönüş yok şu işi bir çözün artık nasıl bir firmasınız koskoca Arçelik bir klimayı değiştiremiyormu sıcaklar yüzünden annem acillik oldu

10 Ağustos 2023 21:29

Klimayı gelip birkaç gün önce yaptılar şu an yine aynı hatayı alıyoruz klima soğutmuyor sizin markanız pişmanlık @Arçelik

11 Ağustos 2023 23:05

Allah bu Arçelik markasına sorsun sıcakta yine aynı hatayı yaptık klimamıza5 gün önce 3 4 tüp gaz basıldı yine aynı hatayı veriyor u klimayı alın istemiyorum

Fatma sonuçtan hiç memnun değil

03 Ağustos 2024 19:27

06 Eylül 2024 16:42